Hoofdweg 140 A - Amsterdam

Price   € 1.550 p.m. ex.  

Rented

Description

Hoofdweg 140 A

De woning is centraal gesitueerd in stadsdeel de Baarsjes. Op enkele minuten loopafstand vindt u de winkels voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen op de Postjesweg. In de directe nabijheid ligt tevens het Rembrandtpark, hier kunt u heerlijk recreëren. De woning is goed bereikbaar middels openbaar vervoer (bus 15 en 18 en tram 17) en per auto. Met enkele minuten bent u op de ringweg A10.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u dit reeds recente gerenoveerde driekamer appartement.
In de gehele woning ligt een lichte eiken houten lamel parketvloer.

Bij binnenkomst staat u gelijk in de lichte woonkamer aan de voorzijde van de woning. Tevens is hier de moderne open keuken gesitueerd met inbouwapparatuur. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een eettafel en zithoek te creeeren.

Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers. Vanuit beide slaapkamers kunt u het balkon bereiken gelegen aan de achterzijde middels openslaande deuren.

De badkamer is voorzien van lichte beige tegels, een dubbele wastafel en een riante inloopdouche.
Verder is er nog een separaat toilet in de woning.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.550,- per maand;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode is 12 maanden;
- Heerlijk gloednieuw appartement;
- Uitstekende uitvalsbasis!

Details

Price
€ 1.550 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1924
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
57m²
Volume
153m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In town center, In residental area

Location

[ { "address": "Hoofdweg 140", "zipCode": "1057 DA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3645842, "lng": 4.8534321 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?