Hoogte Kadijk 143 B-3 - Amsterdam

Price   € 1.600 p.m. ex.  

Rented

Description

Hoogte Kadijk 143 B-3

Licht en ruim appartement op de derde verdieping en kapverdieping met een woonoppervlakte van circa 90 m2 alsmede een terras.

De Hoogte Kadijk is gelegen in de rustige buurt ‘Oostelijke eilanden en Kadijken’ in stadsdeel Centrum. Op loopafstand zijn diverse restaurants, cafés, winkels/supermarkten en de Dappermarkt gelegen. Tevens vindt u op loopafstand voorzieningen als Artis, filmtheater Kriterion, de Universiteit van Amsterdam en het Tropenmuseum. Voor recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Oosterpark. Het appartement is uitstekend te bereiken. Het Centraal Station is op loopafstand gelegen en diverse openbaar vervoerslijnen zijn lopend te bereiken. Via de Piet Heintunnel bent u binnen enkele autominuten op de Ringweg A-10 en diverse uitvalswegen.

Indeling:
Middels een gedeeld trappenhuis entree reeds op de tweede verdieping. Interne trap naar de derde verdieping. Lichte woonkamer aan de straatzijde die aan de achterzijde doorloopt in de eetkamer met half open keuken. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatur als een vaatwasser, koelkast met vriezer en vier pits gaskookplaat met oven. Separaat toilet tussen eetkamer en woonkamer.

Middels interne trap bereikt men de kapverdieping. Op deze verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer aan de straatzijde en een ruime slaapkamer aan de achterzijde waarbij de kamer aan de achterzijde toegang geeft tot een terras. In het midden van de verdieping bevindt zich de lichte badkamer die voorzien is van een ligbad/ douche, wastafel en toilet.

Het appartement wordt verwarmd middels een cv combiketel.

Bijzonderheden:
- Twee maanden waarborgsom;
- Tijdelijke huurovereenkomst van maximaal 2 jaar;
- Kale huurprijs € 1.600,- exclusief G/W/L;
- Woonoppervlakte circa 90 m².

Details

Price
€ 1.600 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Maisonnette, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
90m²
Volume
225m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In town center, In residental area

Location

[ { "address": "Hoogte Kadijk 143", "zipCode": "1018 BH", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3683601, "lng": 4.9184884 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?