Hoogte Kadijk 143 B-HS - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Hoogte Kadijk 143 B-HS

De Hoogte Kadijk is gelegen in de rustige buurt ‘Oostelijke eilanden en Kadijken’ in stadsdeel Centrum. Op loopafstand zijn diverse restaurants, cafés, winkels/supermarkten en de Dappermarkt gelegen. Tevens vindt u op loopafstand voorzieningen als Artis, filmtheater Kriterion, de Universiteit van Amsterdam en het Tropenmuseum. Voor recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Oosterpark. Het appartement is uitstekend te bereiken. Het Centraal Station is op loopafstand gelegen en diverse openbaar vervoerslijnen zijn lopend te bereiken. Via de Piet Heintunnel bent u binnen enkele autominuten op de Ringweg A-10 en diverse uitvalswegen.

Indeling:
Het appartement bestaat uit twee woonlagen. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met moderne open keuken die is voorzien van inbouwapparatuur. Het is mogelijk om barkrukken aan het keukenblad te zetten. Via de achterzijde van deze verdieping kunt u de tuin betreden. Verder is op deze etage meer dan voldoende ruimte om een fijne zithoek en een eetgedeelte te creëren.

Het souterrain is de slaapetage van de woning met twee slaapkamers met op de vloer donkere tegels. Vanuit de 'master bedroom' kijkt u de tuin in. De moderne badkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Verder is er aan de voorzijde een extra ruimte om uw wasmachine te plaatsen. Tevens is het separate toilet op deze etage gelegen.

Bijzonderheden:
- Twee maanden waarborgsom;
- Tijdelijke huurovereenkomst van maximaal 2 jaar;
- Kale huurprijs € 1.500,- exclusief G/W/L;
- Woonoppervlakte circa 82 m².

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
82m²
Other surface
4m²
Volume
191m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard
Backyard
12m², 4×3cm

Location

[ { "address": "Hoogte Kadijk 143", "zipCode": "1018 BH", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3683601, "lng": 4.9184884 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?