Houtrijkstraat 248 - Amsterdam

Price   € 1.450 p.m. ex.  

Rented

Description

Houtrijkstraat 248, 1013 DV Amsterdam

Gelegen in het stadsdeel West, direct achter de Spaarndammerstraat, een recent verbouwd appartement met een woonoppervlakte van circa 50 m2 en een verdiept balkon van circa 8 m2!

Deze woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vele trams en bussen rijden in de directe omgeving. Maar met eigen vervoer bent u in enkele minuten op de ring A10. In de directe omgeving liggen diverse gezellige cafés en restaurants, maar in enkele minuten bereikt u te voet de Jordaan waar alles te vinden is om u niet te vervelen. Ook het nieuwe sportcentrum Het Marnix met niet allen zwemmen, maar ook sporten en fitnessen ligt op enkele minuten lopen.

Het gebouw waar dit appartement onderdeel van uitmaakt is recent van boven tot onder bijzonder grondig gerenoveerd. Intern is werkelijk alles aangepakt en daarbij een nieuwe keuken, cv, elektra en badkamer geplaatst. Zorgeloos wonen!

De indeling van het appartement is als volgt:

Middels een geldeeld trappenhuis entree op de eerste verdieping. Ruime en lichte woonkamer aan de achterzijde met open keuken. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en vier pits gaskookplaat. Ook de aansluiting voor de wasmachine treft u in de keuken. Vanuit de keuken is het verdiepte balkon toegankelijk welke op het oosten gelegen is.

Aan de voorzijde van het appartement zijn twee lichte slaapkamers gesitueerd met in het midden de badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad/ douche en een wastafel. De toilet is separaat en voorzien van een fonteintje.

Door de gehele woning ligt een keurige laminaat vloer. De verwarming en het warme water geschiedt middels een CV combiketel.

De minimale huurperiode is twaalf maanden. De huurder heeft eigen aansluitingen voor water, gas en elektra. De huurprijs is derhalve exclusief.

Details

Price
€ 1.450 p.m. ex.
Service charges
€ 7
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1905
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
50m²
Volume
135m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Houtrijkstraat 248", "zipCode": "1013 DV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3910993, "lng": 4.8772569 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?