J.J. Cremerplein 23 2 - Amsterdam

Price   € 1.750 p.m. ex.  

Rented

Description

J.J. Cremerplein 23-2

Thans bieden wij aan deze fraai gerenoveerde bovenwoning op de tweede verdieping. Het appartement heeft een prachtig uitzicht op het rustige J.J. Cremerplein en ligt op loopafstand van het bekende Vondelpark en de Overtoom.

Indeling
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis betreedt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. U komt binnen in een hal met toegang tot het separaat toilet, was- / stookruimte, slaapkamers en de woonkamer. De woonkamer doet ruim aan en beslaat de volle breedte van het pand. In de woonkamer bevindt zich de luxe open keuken met inbouwapparatuur.

De slaapkamers zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het pand, met uitzicht op de tuinen van het Cremerplein en de Overtoom. Beide slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en bieden toegang tot het ruime balkon.

In het midden van het appartement is de badkamer gelegen met wastafel en douche. Daarnaast is er nog een separaat toilet gelegen in de hal. Aan de voorkant van het appartement bevindt zich een Frans balkonnetje en aan de achterkant bevindt zich een groter balkon op het zuiden van ca. 3m2 breed. Op dit balkon is zon van 's ochtends tot ver in de middag.

Ligging
Het appartement ligt aan het rustige, maar centraal gelegen J.J. Cremerplein. Op loopafstand vindt u het Vondelpark en de Overtoom waar diverse trams u naar verschillende uithoeken van Amsterdam brengen (lijn 1 naar Muiderpoort en Lelylaan; lijn 11 naar Amsterdam Centraal). Ook vindt u op de Overtoom een keur winkels voor de dagelijkse (Albert Heijn) en niet-dagelijkse boodschappen. Op de Baarsjesweg (loopafstand) zitten een Jumbo en Aldi. Daarnaast zijn het Leidseplein en NS Station Amsterdam Lelylaan minder dan 10 minuten fietsen. Binnen 5 minuten bent u met de auto op de ring.


Bijzonderheden
- Volledig gerenoveerd, net opgeleverd!;
- Volledig dubbel glas;
- Mechanische ventilatie;
- Luxe openkeuken;
- Huurprijs €1.750,- per maand excl.;
- 2 maanden borg;
- Minimale huurperiode 1 jaar.

Details

Price
€ 1.750 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
65m²
Volume
200m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, French balkony, Cable tv

Energy

Energy label
B
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "J.J. Cremerplein 23", "zipCode": "1054 TG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3591439, "lng": 4.8584073 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?