Jacob Catskade 43 -3 - Amsterdam

Price   € 750.000 k.k.  

Sold

Description

Jacob Catskade 43-3

Ruim en licht tweelaags bovenhuis met een oppervlakte van circa 135 m2 aan een van de wijdste uitzichten van Westerpark. Met een totale oppervlakte aan buitenruimte van 37 m2 maakt dit appartement tot een ideaal appartement.

Circa negen jaar geleden is het appartement intern verbouwd. Zeer recent is er op de vierde verdieping nog een slaapkamer bijgebouwd waardoor er thans vier ruime slaapkamers zijn en een vijfde iets kleinere kamer.

Gunstig gelegen met om de hoek het Frederik Hendrikplantsoen, winkels in de Van Limburg Stirumstraat en Tweede Nassaustraat en binnen no time loopt u zo de Jordaan in met een ruim aanbod aan diverse horeca- en culturele gelegenheden. Diverse openbaar vervoerverbindingen bevinden zich in de directe omgeving. Parkeren is betaald en kan praktisch voor de deur.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een keurig trappenhuis reeds entree op de tweede verdieping. Overloop met meterkast en ruimte voor garderobe. Op de derde verdieping is een ruime en lichte woonkamer gerealiseerd - met een smal balkon aan de straatzijde en een terras aan de achterzijde - die aan de achterzijde doorloopt in de open keuken. Vanuit de woonkamer heeft men een wijds zicht over de Kattensloot; een beeld dat nooit verveeld. De keuken, die aan de achterzijde gesitueerd is, is voorzien van een aantal ingebouwde kasten en voldoende kastruimte. Spoelgelegenheid en vaatwasser in het eiland. Aan de achterzijde is een eerste slaapkamer die tevens als studeerkamer te gebruiken is. Separaat toilet. Deze verdieping is voorzien van een fraaie visgraat parketvloer.

Middels interne trap bereikt men de overloop van de vierde verdieping alwaar een kast met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Master bedroom aan de achterzijde met aan de achterzijde de toegang tot een tweede ruime slaapkamer. Vanuit deze kamer is een balkon toegankelijk die gelegen is op het zuidoosten. Naast de hoofdslaapkamer is een derde, iets kleinere kamer gerealiseerd. De badkamer is in het midden van de verdieping en is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, separate douche en toilet. Aan de voorzijde is tot slot een ruime kamer die over de breedte van de verdieping is gesitueerd. Vanuit deze kamer bereikt men middels een vaste trap het bovengelegen dakterras alwaar een wijds uitzicht over de stad.

Het appartement maakt onderdeel uit van een overzichtelijke vereniging van eigenaars waarbij de administratie daarvan in eigen beheer is. Er wordt binnen de vereniging gesproken over mogelijk uit te laten voeren funderingsherstel. Graag lichten wij u een en ander nader aan u toe. De maandelijkse servicekosten bedragen € 231,60.
Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte circa 135 m2
- Ruim dakterras en meerdere balkons
- Maandelijkse servicekosten € 231,60
- Gemeentelijke erfpacht, canon thans € 82,66, tijdvak eindigt 31 mei 2024.

Details

Price
€ 750.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1903
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
135m²
Volume
350m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
5
Floors
2

Energy

Isolation
Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Jacob Catskade 43", "zipCode": "1052 BV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3809691, "lng": 4.8769915 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?