Jacob van Lennepkade 153 -1 - Amsterdam

Price   € 375.000 k.k.  

Sold

Description

Jacob van Lennepkade 153-1

“Bijzonder rustig wonen aan het water, maar binnen een paar stappen middenin de gezellige drukte en werkelijk alles aan winkels en horeca binnen een straal van 500 meter”

Dit gaven verkopers als speerpunten aan bij het maken van de foto’s en tevens de reden dat toch na een periode van bijna 10 jaar met enige weemoed afscheid genomen wordt van de woning.

De woning (conform meetrapport 58 m2 gebruiksoppervlakte) is gunstig gelegen in Oud-West, gesitueerd aan de Jacob van Lennepkade vrijwel direct om de hoek met de Jan Pieter Heijestraat. Een straat met een ruim aanbod aan winkels en tevens de verbinding tussen het Vondelpark aan de ene zijde voor de nodige ontspanning en de Kinkerstraat aan de andere zijde met meer winkels en horecagelegenheden. Te denken valt daarbij tevens aan de Ten Katemarkt en het populaire Hallenterrein. Ook qua openbaar vervoer zit u hier goed door de verschillende bussen en trams die te nemen zijn.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een gedeeld trappenhuis heeft u entree op de eerste verdieping. Na de entree een hal met separaat toilet alsmede de mogelijkheid om naar de voor- of achterzijde van de woning te gaan.

Wanneer u kiest om richting de voorzijde te gaan dan komt u binnen in de open keuken die aan de kadezijde doorloopt in de lichte woonkamer met weids uitzicht over het water van de Jacob van Lennepkade. De eerder gepasseerde keuken is voorzien van diverse ingebouwde apparatuur als een vier pits gaskookplaat, oven, vaatwasser alsmede een koelkast/ vriezer.

Middels openslaande deuren is het woongedeelte van het slaapgedeelte gescheiden. Door het gebruik van glas is deze scheiding slechts optisch en laat het dus het licht doorschijnen naar de achterzijde. Via deze deuren of de eerder genoemde hal bereikt u de riante slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon dat op het zuidoosten gelegen is. In deze kamer is voldoende ruimte voor een dubbel bed alsmede kledingkasten. Aan de achterzijde loopt u door naar de badkamer met in de tussenhal daarvoor de aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats van de cv ketel.
De badkamer tot slot is voorzien van een inloopdouche, wastafel en handdoekradiator.

Het appartement maakt onderdeel uit van een overzichtelijke vereniging van eigenaars die uit vier leden bestaat. Thans worden er geen servicekosten berekend. Een groot voordeel tot slot is dat deze woning gelegen is op eigen grond!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 58 m2
- Licht appartement aan het water
- Eigen grond!

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Neem voor een bezichtiging graag contact op met ons kantoor.

Details

Price
€ 375.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1899
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
145m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Jacob van Lennepkade 153", "zipCode": "1054 ZL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3630851, "lng": 4.8649823 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?