Jacob van Lennepkade 303 2 - Amsterdam

Price   € 1.200 p.m. ex.  

Rented

Description

Jacob van Lennepkade 303-2

Klussers opgelet! Op een schitterend stukje van de Jacob van Lennepkade bevindt zich dit karakteristieke appartement op de tweede verdieping met een woonoppervlakte van circa 65 m2 en een balkon van circa 8 m2.

Uitstekend gesitueerd in stadsdeel West met vanuit de woonkamer zicht op de kruising van de vaarwateren van de Kostverlorenvaart en de Jacob van Lennepgracht. Met de Overtoom, Kinkerstraat en de Jan Pieter Heijestraat op korte afstand heeft u een divers aanbod aan winkels en openbaar vervoer mogelijkheden. De ringweg A10 bevindt zich op korte afstand waardoor ook met eigen vervoer de bereikbaarheid goed is.

De indeling van het appartement is als volgt;

Een interne trap brengt u naar de tweede verdieping alwaar u binnen treedt in de gang. De woonkamer en suite is over de volle diepte van het appartement gelegen en heeft aan de achterzijde het slaapgedeelte. De woonkamer aan de voorzijde verschaft u een uitzicht dat nooit verveeld!
De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is eenvoudig van opzet. Vanuit zowel de keuken als het slaapgedeelte bereikt u het ruime balkon dat op het zuidoosten gelegen is.

Aan de voorzijde bevindt zich een derde, kleine kamer. Ideaal te gebruiken als werkkamer of als interne berging. De badkamer is vanuit de hal toegankelijk en is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Het appartement wordt verwarmd door middel van een individuele cv ketel. Vloerafwerking is voor rekening en risico van huurder.

Bijzonderheden;
- Minimale huurperiode: 12 maanden
- Waarborgsom: twee maanden huur
- Eigen aansluitingen voor gas/ elektra en water
- Het appartement wordt verhuurd zoals aan te treffen tijdens de bezichtiging. Aan huurder om een vloerafwerking te verzorgen alsmede het interne schilderwerk.

Details

Price
€ 1.200 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1907
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
65m²
Volume
182m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
1
Floors
2

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Clear view

Location

[ { "address": "Jacob van Lennepkade 303", "zipCode": "1054 ZW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3614735, "lng": 4.8582922 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?