Jacob van Lennepkade 305 1 - Amsterdam

Price   € 1.450 p.m. ex.  

Rented

Description

Jacob van Lennepkade 305-1

Klussers opgelet! Op een schitterend stukje van de Jacob van Lennepkade bevindt zich dit karakteristieke appartement op de eerste verdieping met een woonoppervlakte van circa 65 m2 en een ruim balkon van circa 11 m2.

Uitstekend gesitueerd in stadsdeel West met vanuit de woonkamer zicht op de kruising van de vaarwateren van de Kostverlorenvaart en de Jacob van Lennepgracht. Met de Overtoom, Kinkerstraat en de Jan Pieter Heijestraat op korte afstand heeft u een divers aanbod aan winkels en openbaar vervoer mogelijkheden. De ringweg A10 bevindt zich op korte afstand waardoor ook met eigen vervoer de bereikbaarheid goed is.

De indeling
Eigen entree aan de straatzijde. Op de begane grond vindt u gelijk de nieuwe badkamer met douche en wastafel gelegen onder de trap. De interne trap brengt u naar de eerste verdieping alwaar u binnen treedt in een diepe gang. De woonkamer aan de voorzijde verschaft u een uitzicht dat nooit verveeld! Het slaapgedeelte is gelegen aan de achterzijde van het appartement.

De nieuwe keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit zowel de keuken als het slaapgedeelte bereikt u het ruime balkon dat op het zuidoosten gelegen is.

Aan de voorzijde bevindt zich een derde, kleine kamer. Ideaal te gebruiken als werkkamer of als interne berging. De badkamer is vanuit de hal toegankelijk en is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Het appartement wordt verwarmd door middel van een individuele cv ketel. Vloerafwerking is voor rekening en risico van huurder.

Bijzonderheden;
- Minimale huurperiode: 12 maanden
- Waarborgsom: twee maanden huur
- Eigen aansluitingen voor gas/ elektra en water
- Het appartement wordt verhuurd zoals aan te treffen tijdens de bezichtiging. Aan huurder om een vloerafwerking te verzorgen alsmede het interne schilderwerk.

Details

Price
€ 1.450 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1907
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
65m²
Volume
185m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, Clear view
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Jacob van Lennepkade 305", "zipCode": "1054 ZW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3614493, "lng": 4.8582124 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?