Jacob van Lennepstraat 15 -2 - Amsterdam

Price   € 439.000 k.k.  

Sold

Description

Jacob van Lennepstraat 15-2
Bijzonder licht en perfect ingedeeld driekamer appartement, met balkon, op een fantastische plek in Oud-West. Het appartement bevindt zich in een fraai pand uit 1881 en is gelegen op eigen grond!

Het gebouw is ruim zes jaar geleden ingrijpend gerenoveerd en daarnaast gesplitst in appartementsrechten waarbij de appartementen intern voorzien zijn van nieuw leidingwerk, elektra, keukens en badkamers en op de houten basisvloeren zijn magnesietvloeren gestort waarop de lamelparket vloer is gelegd. De ramen zijn vervangen voor dubbele beglazing en daarnaast is de gevel aan de binnenzijde geïsoleerd. Dit heeft er voor gezorgd dat het appartement een label A heeft met een index van 1,03. De vereniging van eigenaars is in die tijd ook actief geworden.

Op een fantastische plek in de Da Costabuurt, in Oud-West gelegen, tussen de Nassaukade en de Da Costakade in. Op zeer korte afstand van het centrum en met diverse highlights op loopafstand, waaronder het Leidseplein met een breed scala aan horeca en uitgaansmogelijkheden, de 9 straatjes en de Jordaan. Ook het populaire Hallencomplex en het Vondelpark zijn op loopafstand. Daarnaast heeft het appartement een uitstekende bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer. De dagelijkse boodschappen kunt u doen aan de Elandsgracht en Bilderdijkstraat of aan de even verderop gelegen Ten Katemarkt met een gevarieerd aanbod aan verse producten.

De indeling van de woning is als volgt;
Via het verzorgde gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de tweede verdieping. U komt binnen in de hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de ruime L vormige woonkamer met drie grote ramen met zicht op de straat. De moderne open keuken in hoekopstelling is uitgevoerd in hoogglans wit en voorzien van een koelkast met vriezer, vaatwasser, vijf pits gaskookplaat, afzuigkap en oven.

Rustig gelegen aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de ruime hoofdslaapkamer met voldoende ruimte voor een grote vaste kast en daarnaast – tevens aan de achterzijde – is er een goede tweede slaapkamer. Vanuit de hoofdslaapkamer is er middels de openslaande deuren toegang tot het op het zuid/ zuidoosten gelegen balkon.

In het midden van het appartement – vanuit de hal toegankelijk – bevindt zich de ruime en moderne badkamer die voorzien is van tegelwerk tot aan het plafond, jacuzzi ligbad, separate inloop douche, toilet en dubbele wastafel met meubel en spiegel met verlichting. In de badkamer is er een inbouwkast met de aansluitingen voor de wasmachine en droger. In de hal is er tevens een separaat (tweede) toilet.

Door het gehele appartement ligt een mooie houten lamellen planken vloer (Whitewash). Verwarming en het warme water geschiedt middels een eigen CV ketel.

Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaars (4 leden). De maandelijkse servicekosten bedragen € 94,50 (+ € 5,- trapreserve). De administratie wordt thans in eigen beheer gevoerd. Daarnaast is het appartement gelegen op eigen grond!

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 61,35 m2
- Gelegen op eigen grond;
- 6 jaar geleden volledig gerenoveerd;
- Goed geïsoleerd, energielabel A;
- Actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaars;
- Maandelijkse servicekosten € 94,50 (+ € 5,- trapreserve);
- Oplevering in overleg.

Graag leiden wij u rond in dit geweldige appartement. Schroom daarom niet en neem gerust contact met ons kantoor op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Details

Price
€ 439.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1881
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
61m²
Volume
175m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
A
Isolation
Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Jacob van Lennepstraat 15", "zipCode": "1053 HA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.366942, "lng": 4.876023 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?