Jacob van Lennepstraat 17 -2 - Amsterdam

Price   € 499.000 k.k.  

Sold

Description

Jacob van Lennepstraat 17 II

Speels driekamer appartement verdeeld over de achterzijde van de tweede verdieping en de gehele kapverdieping met een totale woonoppervlakte van 93 m2!

Circa drie jaar geleden gerenoveerd bovenhuis in een gebouw met totaal drie appartementen gelegen. Met deze appartementen wordt de Vereniging van Eigenaars gevormd die in 2011 in het leven is geroepen. Hoewel deze vereniging nog geen reservefonds heeft gecreëerd, staat het gebouw er netjes bij.

Op een uitstekende locatie in stadsdeel West gelegen, op een rustig stuk tussen de Nassaukade en de Bilderijkstraat in. Om de hoek met de Da Costastraat is een speeltuintje gelegen en op zeer korte afstand rolt u het centrum in voor de nodige ontspanning. Zowel op horeca als op cultureel vlak. Winkels en openbaar vervoer zijn er tot slot ruim te vinden in de buurt.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een keurig gemeenschappelijk trappenhuis heeft u entree reeds op de eerste verdieping. Trap naar de achterzijde van de tweede verdieping achterzijde alwaar u een ruime hoofdslaapkamer treft met daarnaast een tweede slaapkamer. Ruim separaat toilet met fontein en kast met de opstelplaats voor de CV ketel. In het midden van de verdieping is de badkamer gesitueerd die voorzien is van een jacuzzi, separate douche alsmede wastafel en handdoekradiator. Naast de badkamer is een kast met de aansluiting voor de wasmachine.

Interne trap naar de kapverdieping alwaar een ruime en lichte woonkamer die over de volledige diepte gerealiseerd is. Deze verdieping heeft een prettige hoogte en heeft de balken nog in het zicht. Aan de straatzijde treft u de moderne open keuken met eiland. In deze keuken zijn de nodige inbouwapparatuur verwerkt alsmede een bargedeelte om het tijdens het koken aantrekkelijk te maken voor uw bezoek!

Enige jaren geleden is er een vergunning afgegeven tbv het creëren van een balkon aan de achtergevel van dit appartement. Door tijd is deze verlopen maar u kunt opnieuw een vergunning daartoe aanvragen.

Dit appartement is op eigen grond gelegen en per direct over te dragen! Hier volstaat het om alleen uw spullen te verhuizen!

Details

Price
€ 499.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1881
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
93m²
Volume
234m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Jacob van Lennepstraat 17", "zipCode": "1053 HA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.366911, "lng": 4.8759326 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?