Karel du Jardinstraat 25 3 - Amsterdam

Price   € 2.500 p.m. ex.  

Rented

Description

In de gewilde Amsterdamse Pijp gelegen in de rustige Karel du Jardinstraat bieden wij deze dubbele bovenwoning aan. De woning is gelegen op de derde en vierde verdieping en heeft 3 slaapkamers. Op loopafstand vindt u het Sarphatipark en de vele horeca gelegenheden die de Pijp te bieden heeft.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis betreedt u het appartement gelegen op de derde verdieping. U staat in de hal waar zich het separaat toilet en de bergingsruimte bevinden. Aan de achterzijde van het appartement ligt de half open keuken. Alle apparatuur is nieuw en van het merk Pelgrim. In de keuken heeft u een vaatwasser, 4-pitsgasfornuis, afzuigkap en ovenmagnetron. Middels keuken en woonkamer bereikt u het balkon. Over de rest van de derde verdieping bevindt zich de ruime woonkamer.

Middels open trap komt u op de vierde verdieping. De vierde verdieping heeft twee ruime slaapkamers en één kleinere, die tevens kan dienen als studeer/kantoor ruimte. De badkamer heeft een ligbad, wastafel, douche en toilet. Aan de achterzijde op de vierde verdieping komt een dakterras van ca. 20m2.

Ligging
De woning ligt in de nieuwe Pijp en in een rustige omgeving. Er zijn vele winkels te vinden in de omgeving. Van kleine boetiekwinkels tot aan verschillende supermarkten. De bekende Albert Cuyp markt ligt op loopafstand van het appartement waar tevens vele winkels en eetgelegenheden te vinden zijn.

Bijzonderheden:
- De foto's zoals weergegeven zijn van het ernaast gelegen appartement dat vrijwel identiek is en gelden derhalve als indicatie. De foto's zijn gemaakt recent na renovatie, de woning is inmiddels bewoond geweest.
- fraai gerenoveerd appartement;
- Volledig dubbel glas;
- Mechanische ventilatie;
- Badkamer met ligbad;
- Minimale huurperiode 1 jaar;
- Niet beschikbaar voor studenten

Huurprijs
€2500,- per maand excl. G/W/L en servicekosten

Details

Price
€ 2.500 p.m. ex.
Service charges
€ 40
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Double upstairs house
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1926
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
105m²
Volume
275m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2

Energy

Energy label
A
Isolation
Insulated glazing

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Karel du Jardinstraat 25", "zipCode": "1072 SE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3512572, "lng": 4.8935303 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?