Karel du Jardinstraat 25 hs - Amsterdam

Price   € 1.800 p.m. ex.  

Rented

Description

Karel du Jardinstraat 25 hs

Thans bieden wij dit driekamer appartement aan gelegen op de begane grond. Het appartement is gelegen in de rustige Karel du Jardinstraat in de Nieuwe Pijp en is op enkele minuten loopafstand van het Sarphatipark.

Indeling:
Wanneer u het appartement betreedt via de eigen voordeur staat u in de hal. Het is een ruime entree waar u de jassen kunt ophangen.

Wanneer u verder loopt en rechtsaf slaat loopt u de woonkamer in met open keuken. De woonkamer is ruim genoeg om er een zit- en eetgedeelte in te plaatsen. De moderne grijze keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, gascomfort en combi-oven.

De badkamer is gesitueerd in het midden van de woning en bestaat uit een wc, douche en wastafel. Tevens is er een handdoek radiator aanwezig.

De twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd. Het zijn slaapkamers waar in beide een tweepersoonsbed en kast in past. De achtertuin is te bereiken via één van de slaapkamers middels openslaande deuren.

Het is een ruime tuin waar u 's zomers heerlijk kunt zitten. Tevens is er in de achtertuin een verwarmd chalet aanwezig, waarvan u gemakkelijk nog een extra zit- of relax ruimte van kan maken.

Ligging
Het appartement ligt in de rustige Karel du Jardinstraat in de Nieuwe Pijp. Op loopafstand bevinden zich de winkels voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. De bekende Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark vindt u op enkele minuten loopafstand.

Bijzonderheden:
- Gelegen in de populaire Pijp;
- Ruime tuin aanwezig;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Huurprijs €1.800 per maand excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom.

Details

Price
€ 1.800 p.m. ex.
Service charges
€ 10
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1926
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
52m²
Volume
135m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Shed
Free standing, wood

Location

[ { "address": "Karel du Jardinstraat 25", "zipCode": "1072 SE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3512572, "lng": 4.8935303 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?