Karel du Jardinstraat 29 1 - Amsterdam

Price   € 1.800 p.m. ex.  

Rented

Description

Karel du Jardinstraat 29-1

Licht en fraai gerenoveerde driekamer appartement op de eerste verdieping met twee slaapkamers en ruim dakterras.


Omgeving:
Het appartement is gelegen in een zeer rustige straat, maar gelegen op loopafstand van het bruisende hart van de Pijp. De welbekende Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark liggen op enkele minuten loopafstand. Uitstekende bereikbaarheid door middel van eigen en openbaar vervoer. Diverse tram- en busverbindingen zijn op korte afstand te vinden (waaronder tevens de halte voor de Noord-Zuid lijn).

Indeling:
Het appartement heeft een eigen entree op het bordes op de eerste verdieping. U staat direct in de hal die alle ruimtes met elkaar verbindt. Aan de voorzijde van het appartement ligt de woonkamer met erker en de moderne keuken in half open verbinding. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is door zijn grote raampartij heerlijk licht.

De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde van het appartement. Vanuit beide slaapkamers is het grote dakterras toegankelijk!
In het midden van het appartement is de badkamer gesitueerd die voorzien is van een wastafelmeubel, inloopdouche en wc.

Bijzonderheden:
- Fraai gerenoveerd appartement;
- Twee ruime slaapkamers;
- Oppervlakte circa 65 m2;
- Minimale huurperiode 1 jaar;
- 2 maanden borg;

Huurprijs
€1.800,- per maand excl. G/W/L en servicekosten

Details

Price
€ 1.800 p.m. ex.
Service charges
€ 35
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1926
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
67m²
Volume
160m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Karel du Jardinstraat 29", "zipCode": "1072 SE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3512849, "lng": 4.8937169 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?