Kea Boumanstraat 110 - Amsterdam

Price   € 1.250.000 k.k.  

Sold

Description

Prachtig gelegen uniek woonhuis met vrij uitzicht over het IJ.

Gelegen in de Sportheldenbuurt staat deze unieke woning. Drie jaar geleden hebben de huidige verkopers hier hun eigen ontwerp kunnen verwezenlijken. Over de indeling van het huis is zorgvuldig nagedacht. De woning ademt ruimte en oogt modern en industrieel. En dit allemaal met een geweldig uitzicht!

Indeling:
De woning heeft een eigen oprit voor twee auto’s. Hier bevindt zich de voordeur en kunt u via de elektrische garagedeur de zeer ruime garage inrijden. De garage strekt zich van voor tot achter over de gehele diepte van het pand. Eventueel kan men de garage van meer dan 40 m2 gemakkelijk omvormen tot woon- of kantoorruimte waardoor de totale woonoppervlakte uitkomt op maar liefst 263 m2. Bij binnenkomst in de hal is direct rechts een toilet en aan het einde van de gang een studio/kantoor met toegang tot de ruime tuin op het zuidwesten.
Tijdens de bouw is bewust gekozen voor een woonlaag met keuken en woonkamer op de eerste verdieping vanwege het prachtige uitzicht op het water.
Wanneer men de eerste verdieping betreedt valt gelijk de enorme plafondhoogte (van 6 meter) op en de grote raampartij aan de achterzijde. De achterzijde van het pand ligt op het zuidwesten en hierdoor is de keuken vrijwel altijd heerlijk licht, ook in de donkere maanden. De keuken bevat echte horeca apparatuur, zoals een koelwerkbank en een professionele vaatwasser. Daarnaast is het kookeiland van de standaard gemakken voorzien met een inductie kookplaat en een heteluchtoven.
De tweede verdieping bestaat uit de vide met een ruime slaapkamer met wederom uitzicht op de bootjes op de aanvaarroute naar Amsterdam. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer, welke onder andere is voorzien van hoogwaardige Carrara marmeren tegels en een uniek vrijstaand bad. De ruime inloopdouche met regenkop en brede wastafel geven een gevoel van ruimte en luxe. Er is tevens een separaat toilet op deze verdieping gelegen.
Op de derde verdieping heeft men nog een tweede zeer ruime slaapkamer. Deze kamer is gemakkelijk te verdelen in twee aparte slaapkamers. Ook is de wasruimte op deze verdieping met mogelijkheid tot een tweede badkamer waarvoor aansluitingen zijn gemaakt bij de bouw. Vanuit deze etage loopt u zo het beschutte dakterras op van ruim 16 m2 op met zon tot in de late uurtjes. Op het dak is eventueel de mogelijkheid tot aanleg van een tweede dakterras van ca. 60 m2.

Ligging:
De Sporthelden buurt is een heerlijke uitvalsbasis om de drukte van de stad te ontvluchten, terwijl u toch zo in het centrum bent. U rijdt vanaf hier zo binnen vijf minuten de Ring A10 op en met de tram bent u binnen 10 minuten op Centraal Station.

Kortom, een heerlijk huis met veel dynamiek door de vele woonlevels en het prachtige uitzicht!

Bijzonderheden:
- Prachtig vrij uitzicht over ’t IJ;
- Unieke architectuur;
- Maar liefst vier slaapkamers te realiseren;
- Gelegen op erfpacht;
- Woon oppervlakte van 220 m2 uit te breiden tot 263 m2 (incl. garage).
- Tuin op het zuidwesten van meer dan 40 m2.

Details

Price
€ 1.250.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Terraced house
Build type
Existing
Build year
2017
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
220m²
Plot surface
159m²
Other surface
43m²
Volume
669m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
3
Floors
4
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Sliding door

Energy

Isolation
Fully isolated
Heating
City heating

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In residental area, Clear view, Open location, Near waterway
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Southwest, 36m², 650×550cm

Garage

Garage type
Indoor, Parking spot

Video

Location

[ { "address": "Kea Boumanstraat 110", "zipCode": "1095 MA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.373548, "lng": 4.96964 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?