Keizerrijk 3 - Amsterdam

Price   € 899.500 k.k. — € 2.900 p.m. ex.  

Description

Verscholen direct achter de Spuistraat en derhalve rustig gelegen in de bruisende dynamiek van de binnenstad, een uniek woonhuis verdeeld over drie woonlagen met terras en eigen parkeerplaats. Het totale woonoppervlakte bedraagt 115 m² met 16 m² terras.

Ligging:
Het object is uiterst centraal gelegen, aan een rustige en afgesloten steeg. Op slechts enekele minuten loopafstand van de Dam. Genietend op het terras van de zon (zuidoost) ervaart u de rust, maar de dynamiek van de stad is nooit ver weg. Cultuur, winkels en zeer uitgebreide horeca zijn volop te vinden rondom de Dam en de Spuistraat.
Met Amsterdam Centraal station op korte afstand is er een uiterst compleet OV-knooppunt te gebruiken.

Het complex is een uniek stukje nieuwbouw in het centrum van Amsterdam, op de plek van de voormalige Tabakspanden. Een plek met een rijke historie. Het totale complex bestaat uit 30 woningen met bergingen, fietsplekken en parkeergarage. Het object heeft een multifunctionele indeling met een studio/ werkplek op de begane grond en een tweelaags appartement daarboven.

Indeling:
Vanuit de steeg is er de toegang tot de entree van de woning. De hal verbindt de studio op de begane grond met het bovengelegen appartement en heeft een kast met de opstelplaats voor de cv en aansluiting voor de wasmachine en droger.
De studio, die tevens vanuit de steeg apart toegankelijk is, heeft een ruime kamer - met plafondhoogte van 3.27 m - op de begane grond met open, moderne keuken. Diverse inbouwapparatuur, inclusief Quooker is in de keuken verwerkt alsmede een ruime kastenwand. Dit is tevens de afscheiding tussen leefruimte en slaapgedeelte met aan die kant ook een grote kastenwand. Een daklicht met automatische verduistering maakt het een lichte ruimte. De douche-/ toiletruimte heeft een lichte kleurstelling en is direct aan de leefruimte gelegen. Boven de badkamer is er tevens nog een bergruimte.

Middels interne trap bereikt u de eerste verdieping alwaar een ruime woonkamer met open keuken. Ook deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder tevens een Quooker. Aansluitend aan de woonkamer is er toegang tot een terras met inbouwverlichting en een oppervlakte van circa 16 m² die op het zuid/ zuidoosten gelegen is. Op deze verdieping een separaat toilet.

De slaapkamers zijn op de tweede verdieping gelegen en zijn beide voorzien van kledingkasten. Ook deze verdieping is voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafel. Door een daklicht boven de trap is deze verdieping erg licht.

Het geheel is voorzien van vloerverwarming met als vloerafwerking fraaie brede grijze tegels. De ramen in de woniung zijn voorzien van passende raamdecoratie. In de onderbouw is er de beschikking over een berging en een eigen parkeerplek.

Eigendom:
Gelegen op eigen grond! Dit scheelt aanzienlijk in de maandlasten.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 115 m²;
- Ruim terras van circa 16 m² op het zuidoosten gelegen;
- Eigen parkeerplaats;
- Berging in de onderbouw;
- Uiterst centraal gelegen;
- Gelegen op eigen grond;
- Vereniging Van Eigenaars woningen Wijdesteeg 16 t/m 68 en Keizerrijk 3, 5 en 7, administratie bij Munnik VvE Beheer;
- Maandelijkse servicekosten € 231,31 (appartement) en € 36,43 (parkeerplaats);
- Snelle oplevering mogelijk.

Vraagprijs: € 899.500,- inclusief parkeerplaats
Huurprijs: € 2.500,- (woning) en € 400,- (parkeerplaats) per maand

Details

Price
€ 899.500 k.k. — € 2.900 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
Service charges
€ 267
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
2019
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
115m²
Volume
428m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
3
Facilities
Mechanical ventilation, Skyline, Cable tv

Energy

Energy label
A
Isolation
Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, In residental area
Garden
Terrace
Terrace
Southeast, 16m², 385×425cm
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Parking spot

Location

[ { "address": "Keizerrijk 3", "zipCode": "1012 VM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3719875, "lng": 4.8900706 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie