Keizersgracht 335 3 - Amsterdam

Price   € 1.600 p.m. ex.  

Archive

Description

Keizersgracht 335-3

Midden in het centrum van Amsterdam, gelegen op de Keizersgracht bieden wij dit appartement gelegen op de derde etage aan. Vanuit deze prachtige locatie kijkt u uit op het water. De woning ligt tussen de populaire 9-straatjes waar zich vele boetieks, kleding winkels en horecagelegenheden zijn te vinden.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de derde etage. Na het openen van de voordeur van het appartement u nog één trap op om het appartement te bereiken.

Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd. Men heeft een open keuken met inbouwapparatuur. Verder kijkt u vanuit de zithoek uit over de fraaie Keizersgracht. Op dit moment bevindt het slaapgedeelte zich onder de nok met beperkte hoogte, te bereiken via een trapladder.

De badkamer is gelegen in het midden van de woning en voorzien van wc, ligbad en wastafel. Er staat hier eveneens een wasmachine.

Aan de achterzijde van het pand is nog een dakterras waar men 's zomers heerlijk kan vertoeven.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.600,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Ingangsdatum in overleg;
- Woning wordt gemeubileerd verhuurd.

Details

Price
€ 1.600 p.m. ex.
Decoration
Fully furnished
Service charges
€ 25
Status
Archive
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1905
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
40m²
Volume
104m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating

Location

[ { "address": "Keizersgracht 335", "zipCode": "1016 EG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3693643, "lng": 4.8850099 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?