Kerkstraat 363 C - Amsterdam

Price   € 2.000 p.m. ex.  

Description

Luxe en strak afgewerkt appartement op de tweede verdieping welke modern ingericht verhuurd wordt.

Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementencomplex op een uitstekende locatie in het centrum van Amsterdam. Vanuit de woonkamer is drie ramen breed zicht op het Amstelveld. Een beeld dat nooit verveelt en een afwisselend en gevarieerd beeld geeft in de seizoenen van het jaar.

Vrijwel direct om de hoek met de Utrechtsestraat; een breder aanbod aan winkels, restaurants/ cafés en openbaar vervoer in een straat is er niet.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een keurig trappenhuis heeft u entree op de tweede verdieping. Ruime hal met een separaat toilet en aparte kast met de opstelplaats voor de wasmachine en droger.
Bijzonder ruime en lichte woonkamer, mede veroorzaakt door de hoge plafonds. Open verbinding met de keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken, maar ook vanuit de hal is de slaapkamer toegankelijk welke aan de rustige achterzijde van het appartement gesitueerd is.

De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafel en handdoekradiator. Deze badkamer is zowel vanuit de hal als de slaapkamer te bereiken.

Over de indeling is door verhuurder zorgvuldig nagedacht. Zo is het mogelijk de woonkamer van de keuken af te sluiten. Doordat de slaapkamer mede een toegang heeft via de hal, zijn er twee ruimtes te realiseren die beide gebruik kunnen maken van de keuken en badkamer, zonder elkaar tegen te komen. Thans is er één slaapkamer aanwezig in het appartement, maar de mogelijkheid bestaat om een tweede slaapkamer te realiseren aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
- Voorbehoud gunning verhuurder;
- Verhuur bepaalde tijd met een maximum van 2 jaar;
- Twee maanden waarborgsom;

Details

Price
€ 2.000 p.m. ex.
Service charges
€ 50
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1905
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
80m²
Volume
250m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In town center, Clear view

Location

[ { "address": "Kerkstraat 363", "zipCode": "1017 HW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3627847, "lng": 4.8977689 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie