Kerkstraat 369 - Amsterdam

Price   € 1.000.000 k.k.  

Sold

Description

Heel pand aan de Kerkstraat 369:

Karakteristiek heel pand met een woonoppervlakte van in totaal 180 m² verdeeld over vijf bouwlagen en twee wooneenheden. Dit prachtige pand is gelegen op eigengrond, om de hoek bij de Utrechtsestraat en direct bij het Amstelveld.
De Utrechtsestraat en omgeving is één van de populairste verblijfsgebieden in Amsterdam. Het bijzondere van deze omgeving, naast de centrale ligging midden in de Grachtengordel, is de diversiteit aan winkels en eetgelegenheden.


Indeling:
Dubbel benedenhuis met kelder en kleine stadstuin.
Entree op straatniveau, ruime woonkamer met aan de achterzijde in de uitbouw een keuken voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de keuken, maar ook vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de stadstuin.
De eerste etage geeft toegang tot twee kamers en een luxe badkamer.

Drie laags bovenhuis met aparte entree.
Op de tweede verdieping is een keuken met prachtige eetkamer gelegen. De gezellige zitkamer en de eerste (slaap)kamer zijn op de derde verdieping gesitueerd.
Op de vierde verdieping, de charmante kapverdieping, is een tweede (slaap)kamer en badkamer met ligbad gesitueerd.

Dit huis heeft vele mogelijkheden, voor eigenbewoning, gedeeltelijke bewoning en verhuur. Maar ook voor twee gezinnen die bij elkaar willen wonen onder één dak is dit een perfect huis.
En dan hebben wij nog niet eens gesproken om het huis samen te voegen en om te bouwen naar 1 prachtig ruim pand.


Ligging:
Het pand is gemakkelijk te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer. Het Rembrandtplein en ook de Albert Cuypmarkt liggen op loopafstand. Binnen in het pand is het heerlijk rustig ondanks dat het is gelegen in de bruisende historische binnenstad.
In 1663 ontwierp Daniël Stalpaert een extra straat tussen Keizersgracht en Prinsengracht om de grachtenhuizen een achteringang te verschaffen waar men een koetshuis kon bouwen. Inmiddels is de Kerkstraat uitgegroeid tot een heerlijk en gezellige woonstraat, met een prachtige Amstelveld met zijn 46 Kaukasische vleugelnootbomen voor de deur.

Bijzonderheden:
- Een heel pand van 233 m2 (BVO)
- Gebruiksoppervlak wonen 180 m2
- Kelder van 13 m2
- Stadstuin van 17 m2
- Gelegen bij het Amstelveld
- Gelegen op eigen grond
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg

Details

Price
€ 1.000.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Terraced house
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monumental house, Double housing possible, Double housing present, Protected town view

Surface and volume

Living surface
180m²
Plot surface
73m²
Other surface
13m²
Volume
456m³

Layout

Rooms
9
Bedrooms
5
Floors
6
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
remeha (2017, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view, Sheltered location
Garden
Backyard
Backyard
17m², 351×766cm
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Kerkstraat 369", "zipCode": "1017 HW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3628544, "lng": 4.897997 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?