Kerkstraat 84 C - Amsterdam

Price   € 1.650 p.m. ex.  

Description

Kerkstraat 84 C

Ruim en licht appartement op de tweede verdieping van een overzichtelijk appartementencomplex gelegen op uitstekende locatie in het Centrum van Amsterdam. De woonoppervlakte van het appartement bedraagt circa 65 m2.

Gesitueerd in de Kerkstraat tussen de Nieuwe Spiegelstraat en de Leidsestraat. Perfecte bereikbaarheid met openbaar vervoer (Leidseplein en Leidsestraat). Gesitueerd tussen vele restaurants en cafés, maar ook de culturele ontspanning in de vorm van de Stadsschouwburg en het Nieuwe De La Mar theater.

De indeling van het appartement is als volgt;

Via een gemeenschappelijk trappenhuis entree op de tweede verdieping. Binnenkomst in de hal met aan de voorzijde de toegang tot de ruime en lichte woonkamer met open keuken. Deze keuken is voorzien van twee gaspitten, twee elektrische kookplaten, een grill, een oven en een vaatwasser welke in het eiland geplaatst is.
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer met kledingkast. Vanuit deze kamer is de badkamer te bereiken welke voorzien is van een douche, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Vanuit de slaapkamer bereikt men het balkon.
De toilet is separaat en vanuit de hal toegankelijk.

In de onderbouw bevindt zich een aparte berging.

Door de gehele woning ligt een fraaie houten vloer.

Minimale huurperiode is 12 maanden, twee maanden borg.

Details

Price
€ 1.650 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1990
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
65m²
Other surface
1m²
Volume
165m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In town center, In residental area
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Location

[ { "address": "Kerkstraat 84", "zipCode": "1017 GN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3646366, "lng": 4.8864915 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?