Kinkerstraat 110 1 - Amsterdam

Price   € 1.800 p.m. ex.  

Rented

Description

Kinkerstraat 110-1

Op een fantastische locatie gelegen, aan de Kinkerstraat nabij de hoek met de Bilderdijkstraat, ligt dit gerenoveerde vierkamerappartement. De bereikbaarheid van dit appartement is echt uitstekend. Zo goed als voor de deur zijn legio aan trams aanwezig welke u brengen naar alle windstreken van de stad alsmede de universiteit of bibliotheek.


Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning gelegen op de eerste verdieping. Het is een heerlijk lichte woning doordat het een hoekpand betreft. Aan de zijde van de Kinkerstraat bevinden zich twee slaapkamers.

Gelegen in het midden is de open keuken en woonkamer gesitueerd. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over het water van de Bilderdijkkade.

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de derde slaapkamer.

De badkamer is voorzien van douche, handdoek radiator en wastafel. Daarnaast is er een separaat toilet aanwezig.

Locatie:
Centraal in het bruisende (voormalig) Stadsdeel Oud-West gelegen aan een van de gezelligste winkelstraten van Amsterdam. De Jordaan, het Leidseplein en Ten Katemarkt zijn op slechts enkele minuten afstand gelegen en daarnaast bent u via de Jan Pieter Heijestraat zo in het Vondelpark. Openbaar vervoer voor de deur.

Bijzonderheden:
- Huurprijs €1.800 excl. G/W/L:
- Twee maanden waarborgsom;
- Servicekosten €19,50:
- Geschikt om te delen;
- Zeer centrale ligging.

Details

Price
€ 1.800 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1893
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
50m²
Volume
405m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In town center

Location

[ { "address": "Kinkerstraat 110", "zipCode": "1053 EC", "city": "Amsterdam", "lat": 52.367074, "lng": 4.8711942 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?