Koninginneweg 111 II - Amsterdam

Price   € 3.750 p.m. ex.  

Description

Koninginneweg 111-II

Wij bieden dit dubbele bovenhuis midden in Amsterdam Zuid aan voor de verhuur. Een licht, ruim en sfeervol appartement. Op loopafstand vindt u het Vondelpark en de chique Cornelis Schuytstraat waar zich vele winkels en restaurants bevinden. Het Concertgebouw en het Museumplein zijn eveneens op loopafstand.

Indeling:
De woning is twee jaar geleden geheel gerenoveerd en er zijn zoveel mogelijk originele stijlelementen behouden. Alles is met veel oog voor detail hersteld en verbouwd, wat de woning een zeer luxe afwerking geeft.
Zo hebben de plafonds nog de originele sierlijsten en ornamenten en zijn de architraven met veel vakmanschap afgewerkt. De originele schouwen uit 1901 zijn tevens nog aanwezig in de woning.
Via een eigen opgang met gestoffeerde trap betreedt u het appartement op de tweede verdieping en staat u in de gang van het appartement. De woonkamer is en suite en is zeer licht doordat de achterzijde op het zuiden ligt. Aan de voor- en achterzijde heeft het appartement een balkon.
Aan de achterzijde bevindt zich de geheel nieuwe moderne keuken. De keuken is geheel voorzien van inbouw-apparatuur van M-line van Boretti. De keuken heeft een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak, een combimagnetron en ook een conventionele oven onder het gasfornuis.
Er is een extra kamer aan de voorzijde van het pand die perfect kan dienen als studeerkamer. Tevens is op deze verdieping het separate toilet en nog een bergingskast aanwezig.
Via de interne trap bereikt u de derde en tevens bovenste verdieping van het appartement. De badkamer heeft een wc, inloopdouche, dubbele wastafel, handdoekradiator en vloerverwarming. De derde verdieping heeft twee ruime slaapkamers, die aan de voor- en achterzijde (met balkon op het zuiden) zijn gelegen. Tussen deze kamers zit een kleinere kamer die vanuit beide slaapkamers is te bereiken d.m.v. dubbele schuifdeuren. Deze ruimte kan goed gebruikt worden als bijvoorbeeld een walk-in-closet of babykamer.
Op deze verdieping is tevens een ruimte om een uitgebreide wasruimte te maken. Alle aansluitingen zijn hiervoor aanwezig. Ook is er nog voldoende bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden:
- Gelegen in Amsterdam-Zuid
- Recent geheel gerenoveerd
- Overal dubbel glas
- Inbouwapparatuur in de keuken
- Woonoppervlakte 146 m2
- Inhoud 553 m3

Details

Price
€ 3.750 p.m. ex.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1900
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
146m²
Volume
553m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
4
Floors
2
Facilities
French balkony, Skyline, Cable tv

Energy

Isolation
Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2015, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Koninginneweg 111", "zipCode": "1075 CK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3535488, "lng": 4.8649184 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?