Kranenburg 10 - Amsterdam

Price   € 1.650 p.m. ex.  

Rented

Description

Kranenburg 10, 1083 JM Amsterdam

Ruim en licht vierkamer appartement vrijwel direct om de hoek met het winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Ideaal geschikt voor een gezin.

Uitstekende bereikbaarheid met eigen of openbaar vervoer. De ringweg is binnen enkele minuten te bereiken maar ook station Zuid/ WTC met een directe verbinding naar Shiphol. Voor de ontspanning is het Amsterdamse bos en het Amstelpark nabij de rivier de Amstel binnen handbereik.

De indeling van het appartement is als volgt;

Na een gemeenschappelijk trappenhuis entree op de eerste verdieping. Ruime hal met aan de voorzijde van het appartement twee naast elkaar gelegen slaapkamers. De moderne badkamer is naast de slaapkamers gesitueerd en is voorzien van een ligbad/ douche en wastafel. Separaat toilet met fonteintje.

Nette keuken aan de achterzijde welke voorzien is van een oven met gasfornuis, vaatwasser en een losse koelkast en vriezer. Vanuit de keuken is een bergkast te bereiken alwaar de cv ketel alsmede de aansluiting voor de wasmachine.

De ruime woonkamer is aan de zonnige kant van het appartement gesitueerd en heeft toegang tot het balkon (zuiden) welke over de volledige breedte van het appartement gesitueerd is. Naast de woonkamer bevindt zich nog een derde slaapkamer welke tevens te gebruiken is als een studeerkamer.

Bijzonderheden:
- Huurprijs € 1.650,-
- Waarborgsom twee maanden
- Exclusief Gas/ water en elektra
- Minimale huurperiode is twaalf maanden. Minder geschikt voor delers.

Graag lichten wij een en ander nader aan u toe. Neemt u derhalve gerust contact met ons kantoor op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Details

Price
€ 1.650 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1985
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
95m²
Volume
250m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1

Energy

Energy label
B
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Kranenburg 10", "zipCode": "1083 JM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3322676, "lng": 4.8819231 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?