Krijn Breurstraat 24 - Amsterdam

Price   € 325.000 k.k.  

Sold

Description

Krijn Breurstraat 24

Licht vijfkamer appartement op de bovenste verdieping in het gebouw op een woonoppervlakte van 96 m² met berging in de onderbouw en eigen parkeerplaats tegen het complex aan.

Het appartementencomplex Slotermere III, waar dit appartement onderdeel van uitmaakt, is in 1997 gebouwd. Een overzichtelijk complex bestaande uit 23 appartementen, verdeeld over zes bouwlagen, met bergingen op de begane grond en parkeerplaatsen rondom het gebouw. Rustig en groen gelegen aan de Burgemeester van Tienhovengracht en het Gerbrandypark en in de nabijheid van de Sloterplas. Uitkijkend richting het plein ’40-’45 alwaar rondom een ruim aanbod aan winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en daarnaast een goede verbinding met het openbaar vervoer.

De indeling van de woning is als volgt;

De afgesloten hoofdentree met brievenbussen en bellentableau biedt toegang tot de lift die u naar de vijfde verdieping brengt. Op deze etage treft u een portiek waar slechts vier appartement aan gelegen zijn. Entree van de woning wordt gevolgd door een ruime hal met garderode en separaat toilet. Daarnaast is een separate kast met opstelplaats van de CV ketel en de aansluiting voor de wasmachine.

Vanuit de hal betreedt u de woonkamer die thans is opgesplitst in twee kamers waardoor een extra slaapkamer is gerealiseerd. Vrij eenvoudig is er dus een grotere woonkamer van te maken. Vanuit de gecreëerde kamer is het ruime balkon van 9 m² toegankelijk dat op het westen gelegen is. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een tweede slaapkamer en ruime bergkast die tevens als kamer te gebruiken is. De vierde slaapkamer is vanuit het tochtportaal toegankelijk en is ruim van opzet.

De dichte keuken is vanuit de hal te bereiken en is voorzien van verschillende apparatuur. In het midden van het appartement is de badkamer gesitueerd die voorzien is van een douche en wastafel.

Door het gehele appartement ligt een nette laminaat vloer. Verwarming en het warme water geschiedt middels een eigen CV ketel.

Professioneel beheerde (Newomij) vereniging van eigenaars (23 leden). De maandelijkse servicekosten bedragen € 158,-. Het appartement is gelegen op erfpachtgrond (eigendom bij de gemeente Amsterdam) waarbij de canon is afgekocht tot het einde van het huidige tijdvak, zijnde 1 december 2047.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 96 m²
- Gelegen op erfpacht grond van de gemeente Amsterdam, canon is afgekocht tot het eind van het huidige tijdvak, zijnde 1 december 2047;
- Actieve vereniging van eigenaars;
- Maandelijkse servicekosten € 158,-;
- Complex met lift;
- Privé parkeerplaats met beugel;
- Berging in de onderbouw.

Vraagprijs: € 325.000,- kosten koper

Details

Price
€ 325.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
5
Build type
Existing
Build year
1997
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
96m²
Volume
232m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near park, In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Location

[ { "address": "Krijn Breurstraat 24", "zipCode": "1064 SX", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3780848, "lng": 4.82364 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?