Lange Niezel 7 1 - Amsterdam

Price   € 1.400 p.m. ex.  

Rented

Description

Lange Niezel 7-1

Ideaal gelegen, midden in het oude centrum bieden wij dit net gerenoveerde driekamer appartement aan. Op hele korte afstand van het Centraal station waardoor een breed scala aan openbaar vervoer te nemen is om elke windstreek van de stad te bereiken. Ruim aanbod aan horeca en uitgaansgelegenheden die vrijwel om de hoek gelegen zijn.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement. Bij binnenkomst komt u op de woonverdieping. Dit is één ruime woonkamer. Tevens is hier de open keuken geplaatst, waardoor u de ruimte kunt opdelen in woonkeuken en zitgedeelte.

De badkamer met douche, wc en wastafel is tevens op deze verdieping gesitueerd.

Via de interne trap naar beneden bereikt u de slaapverdieping waar zich twee ruime slaapkamers bevinden.

Bijzonderheden:
- Geschikt om te delen;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Twee maanden waarborgsom;
- Huur €1.400,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.400 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
129m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Attached window
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In town center

Location

[ { "address": "Lange Niezel 7", "zipCode": "1012 GS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3751046, "lng": 4.8983689 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?