Langswater 840 - Amsterdam

Price   € 225.000 k.k.  

Sold under reservation

Description

Langswater 840

Licht en goed ingedeeld vierkamer appartement met een woonoppervlakte van 70 m2 met balkon en berging in de onderbouw.

Dit appartement is gunstig gelegen in Nieuw-West. Op korte afstand van vele voorzieningen aan zowel het Dijkgraafplein en het iets verder gelegen Osdorpplein waar naast winkels ook theater De Meervaart is gevestigd. Ook aan openbaar vervoer treft u verschillende mogelijkheden waaronder tramlijn 1 en 17 en diverse busverbindingen. Goede bereikbaarheid middels eigen vervoer. Vrij parkeren voor de deur!.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een keurige centrale hal bereik je via de lift de galerij van de vijfde verdieping. Entree van de woning gevolgd door de tochtportaal met aansluitend de hal. Aan de galerijzijde bevinden zich twee slaapkamers waarvan een voorzien van een kast met aansluiting voor de wasmachine en opstelplaats van de boiler. Tussen beide kamers in is de nette keuken gesitueerd. Deze keuken is in hoekopstelling en voorzien van apparatuur. Aan de achterzijde is de woonkamer gesitueerd met aansluitend een derde kamer. Vanuit deze kamer bereikt men het balkon dat op het zuid/ zuidoosten gelegen is.

In het midden van het appartement is de badkamer gesitueerd die voorzien is van een ligbad met douche en wastafel. Het toilet is separaat.

In de onderbouw is er de beschikking over een separate berging.

De verwarming geschiedt middels blokverwarming, het warme water middels een boiler. Door het gehele appartement ligt een nette laminaatvloer.

Het appartement is op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam gelegen. Het huidige tijdvak loopt tot 1 mei 2043 waarbij de Algemene Bepalingen voor Voortdurende erfpacht 1994 van toepassing zijn. De huidige canon bedraagt € 74,56. Er is een vrijblijvende offerte aangevraagd voor afkoop eeuwigdurende erfpacht. Daarnaast maakt het onderdeel uit van een overzichtelijke en goed functionerende vereniging van eigenaars. De administratie wordt gevoerd door Aevego VvE Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen € 222,00.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 70 m2
- Balkon 8 m2, berging 6 m2
- Actieve vve, maandelijkse servicekosten € 222,00
- Vaste notaris: HMK notarissen te Amsterdam
- Verkoper heeft de woning feitelijk zelf nooit bewoond. Gebruikelijke clausules zullen worden opgenomen.

Details

Price
€ 225.000 k.k.
Status
Sold under reservation
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
5
Build type
Existing
Build year
1970
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
70m²
Volume
225m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Lift

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Location

[ { "address": "Langswater 840", "zipCode": "1069 EH", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3590713, "lng": 4.7879889 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?