Lassusstraat 9 C - Amsterdam

Price   € 750.000 k.k.  

Sold

Description

Lassusstraat 9 C, 1075 GV Amsterdam

Uitzonderlijk breed en licht appartement op de derde verdieping van een Rijksmonument, met een woonoppervlakte van 123 m2.

Het uitstekend onderhouden pand waar het appartement onderdeel van uitmaakt, heeft een breedte van ruim 12,5 meter. De woonkamer, die over de volle breedte van de verdieping is gesitueerd, heeft door de zuidwest ligging het grootste gedeelte van de dag zonlicht.

Zeer goed gelegen in stadsdeel Zuid met op korte afstand een ruim aanbod aan voorzieningen. Het openbaar vervoer (diverse bus en tramlijnen) stopt direct om de hoek. De Cornelis Schuytstraat en het Vondelpark maar ook Het Concertgebouw en Museumplein voor de culturele ontspanning zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Recent (2013) is de woning gedeeltelijk verbouwd waarbij een nieuwe keuken geplaatst is en een tweede slaapkamer is gerealiseerd. Ook is de woonkamer voorzien van een nieuwe houten vloer.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een keurig gemeenschappelijk trappenhuis entree op de derde verdieping. Ruime hal met aan de voorzijde van de verdieping de toegang tot de woonkamer. Deze woonkamer, die over de volle breedte gelegen is, heeft een openhaard in het zitgedeelte met tevens toegang tot het eerste balkon. Aan de andere zijde van de woonkamer is de open, moderne keuken geplaatst die voorzien is van diverse inbouwapparatuur alsmede een eiland met lades en bar.

Aan de achterzijde van het appartement zijn twee slaapkamers gesitueerd waarbij de grootste slaapkamer toegang geeft tot het ruime, overdekte balkon van ruim 11 m2. Tussen beide slaapkamers in is de badkamer geplaatst met ligbad, douche alsmede een wastafel. Het toilet is separaat en voorzien van een fonteintje.

Vanuit de hal is een ruime berging te bereiken. In de tweede slaapkamer bevindt zich een tweede berging met aansluiting voor de wasmachine.

Het eigendom is belast met gemeentelijke erfpacht. De huidige jaarcanon bedraagt € 1.332,55 en door de Algemene Bepalingen voor Voortdurende erfpacht 1994 heeft het een 5-jaarlijkse indexatie. Einde van het huidige tijdvak is 1 augustus 2044. De woning maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaars die professioneel beheerd wordt door Het Nieuwe VvE Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen € 175,-.

Bijzonderheden:
- Rijksmonument;
- Woonoppervlakte: 123 m2;
- Actieve VvE, maandelijkse servicekosten € 175,-;
- Gemeentelijke erfpacht, canon € 1.332,55.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom derhalve niet en neem contact met ons kantoor op voor het maken van een afspraak.

Details

Price
€ 750.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1923
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
123m²
Volume
365m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
E
Isolation
Floor insulation
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Vaillant (2008, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Lassusstraat 9", "zipCode": "1075 GV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3524741, "lng": 4.8660731 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?