Lijnbaansstraat 3 en 3A - Amsterdam

Price   € 550.000 k.k.  

Sold

Description

Lijnbaansstraat 3 en 3A

Verscholen achter de Elandsgracht en te bereiken vanaf de Lijnbaansgracht of de Hartshoorngang liggen deze twee panden die in combinatie worden verkocht.

Het betreffen twee uit circa 1918 daterende panden met een totaal aan oppervlakte van circa 164 m² BVO. Een rijke historie aan gebruik waaronder tevens een meubelfabriek. De algehele staat van onderhoud is slecht. De panden dienen grondig gerenoveerd te worden zowel intern als extern. Daarbij behoort ook het casco.

Rustig doch uiterst centraal gelegen met in de directe omgeving een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden. De recent opgeknapte Elandsgracht is de doorgaande route naar de verdere binnenstad en heeft aan de andere zijde aan de Marnixstraat diverse buslijnen en trams die u de stad doorbrengen. Voor cultuur en ontspanning is het nabij gelegen Leidseplein en Nieuwe DelaMar theater.

Huidige indeling:
De beide panden zijn bouwkundig met elkaar samengevoegd en hebben zowel op de begane grond als de verdieping een doorloop. De begane grond is ingericht als bedrijfsruimte/ opslag en op de verdieping is er aan de zijde van nummer 3 een woonkamer met open keuken. Aan de zijde van nummer 3A bevinden zich twee kamers met daartussenin een badkamer die voorzien is van een douche, toilet, wastafel en handdoekradiator. Aan beide zijde is er een trapopgang.

Kadastraal
Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie E, nummers 7549 en 1914, groot respectievelijk 55 centiare en 45 centiare. Gelegen op eigen grond.

Bestemming
Conform het thans vigerende bestemmingsplan, Westelijke Binnenstad, is de huidige bestemming Gemengd-1 met daarbij als dubbelbestemming in het kader van waarde – cultuurhistorie, een orde 3.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Er is een plattegrond van de huidige situatie beschikbaar.

Details

Price
€ 550.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1918
Maintenance inside
Bad
Maintenance outside
Bad

Surface and volume

Living surface
164m²
Plot surface
100m²
Volume
463m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
2
Floors
2

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, In residental area

Location

[ { "address": "Lijnbaansstraat 3", "zipCode": "1016 ST", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3697192, "lng": 4.8797346 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?