Lindengracht 59 I - Amsterdam

Price   € 1.250 p.m. ex.  

Rented

Description

Lindengracht 59 I, 1015 KC Amsterdam

Op een uitstekende locatie gelegen, midden in de Jordaan, een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 42 m2.

Rustige ligging aan een van de gedempte grachten van het centrum van Amsterdam. Op korte afstand de Westerstraat met in het weekend de markt. Ruim aanbod aan winkels en diverse horecagelegenheden. Goede bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer. Parkeren is betaald en kan praktisch voor de deur.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een gezamenlijk trapopgang toegang tot de woning op de eerste verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het pand. Daarnaast zit een slaapkamer. De eenvoudige keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van koelkast en vierpits-gascomfort. Verder is er aan de achterzijde nog een grote slaapkamer waar een tweepersoonsbed in past. De badkamer is bereikbaar vanuit de hal en is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Door de gehele woning ligt een nette laminaat vloer. De verwarming en het warme water geschiedt middels een cv combiketel.

Bijzonderheden;
- Minimale huurperiode is twaalf maanden;
- Waarborgsom twee maanden;
- Exclusief gas/ water/ elektra.

Neem voor het maken van een bezichtiging afspraak gerust contact met ons kantoor op.

Details

Price
€ 1.250 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
42m²
Volume
115m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, In residental area

Location

[ { "address": "Lindengracht 59", "zipCode": "1015 KC", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3802725, "lng": 4.8861121 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?