Lindengracht 59 II - Amsterdam

Price   € 1.400 p.m. ex.  

Rented

Description

Lindengracht 59 II, 1015 KC Amsterdam

Op een uitstekende locatie gelegen, midden in de Jordaan, een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 42 m2.

Rustige ligging aan een van de gedempte grachten van het centrum van Amsterdam. Op korte afstand de Westerstraat met in het weekend de markt. Ruim aanbod aan winkels en diverse horecagelegenheden. Goede bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer. Parkeren is betaald en kan praktisch voor de deur.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een gezamenlijk trapopgang toegang tot de woning op de tweede verdieping. Lichte L-vormige woonkamer aan de straatzijde met een open keuken. Deze keuken is voorzien van een oven, koelkast/ vriesvak en een vier pits gaskookplaat. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich tevens in de keuken.
De badkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en is voorzien van een douche, toilet, wastafel en handdoek radiator.

Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich twee slaapkamers.

Door de gehele woning ligt een nette laminaat vloer. De verwarming en het warme water geschiedt middels een cv combiketel.

Bijzonderheden;
- Minimale huurperiode is twaalf maanden
- Waarborgsom twee maanden
- Exclusief gas/ water/ elektra

Neem voor het maken van een bezichtiging afspraak gerust contact met ons kantoor op.

Details

Price
€ 1.400 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
42m²
Volume
115m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
A
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, In residental area

Location

[ { "address": "Lindengracht 59", "zipCode": "1015 KC", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3802891, "lng": 4.8861346 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?