Linnaeusstraat 42 C - Amsterdam

Price   € 298.000 k.k.  

Sold

Description

UNIEK, GAAF, RAUW, HIP, OOST!

Zomaar een paar termen die uitstekend passen bij de waanzinnige loft appartementen die thans aangeboden worden.

De appartementsrechten zijn intern tot woonappartementen verbouwd. Betonnen plafonds, gietvloeren, stalen binnenkozijnen en een industriële centrale hal met lift zijn de belangrijkste kenmerken van deze pareltjes in Oost. Met zeer veel zorg is aan de afwerking besteed waaronder moderne badkamers, keukens en verlichting. De verwarming geschiedt middels vloerverwarming. Elk appartement heeft een eigen cv installatie.

Op loopafstand treft u diverse winkels en horecagelegenheden. U hoeft zich geen moment te vervelen, want onder meer Artis, het Tropenmuseum, het vernieuwde Oosterpark, Park Frankendael en de Dappermarkt zijn nabij gelegen. Dit merkt u direct door de goede sfeer die de wijk u laat proeven en u welkom laat voelen op ieder moment. Perfect bereikbaar middels eigen maar ook openbaar vervoer. Trams en bussen stoppen praktisch voor de deur en het station Muiderpoort of Amstelstation zijn binnen enkele minuten te bereikbaar.

De indeling van het appartement is als volgt:

Middels een gezamenlijke opgang entree op de tussenverdieping. Direct na de entree bevindt zich de hal met separaat toilet. De ruime en lichte woonkamer is aan de straatzijde gesitueerd en heeft de keuken in open opstelling. Deze moderne keuken is voorzien van meerdere inbouwapparatuur.
Naast de woonkamer bevindt zich de slaapkamer die, in tegenstelling tot de gietvloer in de rest van het appartement, voorzien is van een lamel parketvloer en handige nis met verlichting.
De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafel met meubel en een handdoek radiator.

Dit appartement kan gebruik maken van het gemeenschappelijke dakterras die direct achter het gebouw gelegen is. De opgang is aan de zijde van de Populierenweg.

De woning bestaat uit twee appartementsrechten waarvan een belast is met gemeentelijke erfpacht. Het huidige tijdvak loopt tot en met 15 april 2075. De canon is afgekocht tot het einde van het tijdvak.

Voor dit project geldt een vaste notaris.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten.

Details

Price
€ 298.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1916
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
141m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area

Location

[ { "address": "Linnaeusstraat 42", "zipCode": "1092 CL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3582521, "lng": 4.9261653 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?