Lobo-Braakensiekstraat 102 - Amsterdam

Price   € 445.000 k.k.  

Sold

Description

In de zeer gewilde Lobo Braakensiekstraat hebben wij een ruime, prachtige eengezinshoekwoning met garage. De woning is 105 m2 groot, heeft 4 slaapkamers en een heerlijk zonnige en royale achtertuin pal op het zuiden! De woning is zeer gunstig gelegen en zou kunnen worden uitgebouwd alsmede worden opgebouwd.

De omgeving kenmerkt zich door veel groen, parken en de Sloterplas op loopafstand. Tevens vindt u op loopafstand openbaar vervoer, winkels op het Sierplein, crèche en een school. De belangrijkste uitvalswegen, zoals de A4, A9 en de A10 bereikt u eveneens binnen een aantal minuten autorijden.

De woning is gelegen in een rustige, kinderrijke buurt nabij het Hoofddorpplein. Op loopafstand van scholen, crèche, winkels, openbaar vervoer en de uitvalswegen A4, A9 en A10. Tevens is de woning gelegen op loopafstand van de Sloterplas en het Sierplein, met haar gevarieerde winkelaanbod en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met de auto als het OV. Op enkele minuten afstand van de woning ligt een vaargeul en begint het park met prachtige grote bomen met aansluitend de Sloterplas ('Rondje Sloterplas').

Indeling:

Middels de voortuin bereikt u de entree van de woning. Zeer royale hal met toegang tot de berging (ook via buitenom bereikbaar), het prachtige toilet (hangend design closet met bijpassend fonteintje) en de woonkamer.

De royale woonkamer is gelegen aan de achterzijde. Heerlijk licht allemaal! Aan de voorzijde treft u een eenvoudige keuken aan. Op de vloer vindt u nog mooie natuurstenen tegels. De rest van de woonkamer is afgewerkt met een houten vloer. Via de openslaande deur bereikt u de royale achtertuin. Deze is op het zonnige zuiden gesitueerd.

Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers. Aan de voorzijde twee kleinere kamers en aan de achterzijde twee royale slaapkamers. Tevens treft u op deze verdieping de badkamer aan. Deze is uitgerust met een douchecabine, een tweede toilet en een wastafelmeubel. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde kunt u het balkon bereiken.

Erfpacht:
De algemene bepalingen van 1955 zijn van toepassing en de erfpachtcanon bedraagt een vast bedrag van € 202,96 per jaar, welke op 15 augustus 2031 wordt herzien.

Bijzonderheden:
- Bruto vloeroppervlak 143 m2
- Gebruiksoppervlak 105 m2
- Vaste canon van 202,96
- Mogelijkheid tot het plaatsen van een dakopbouw;
- Tuin op het zuiden van ca. 50 m² met achterom;
- Verwarming via C.V. ketel;
- Bouwjaar ca. 1957;
- Ruime garage;
- Oplevering per direct mogelijk;

Het huis is in zijn afwerking gedateerd maar heeft in deze zeer gewilde straat veel potentie en biedt voor de woningliefhebbers ongekende mogelijkheden!

Details

Price
€ 445.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Corner house
Build type
Existing
Build year
1957
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
105m²
Plot surface
167m²
Volume
272m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
F
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near park, Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
South, 5×10cm

Garage

Garage type
Free standing, stone

Location

[ { "address": "Lobo-Braakensiekstraat 102", "zipCode": "1065 HP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3537778, "lng": 4.8209104 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?