Maassluisstraat 256 A - Amsterdam

Price   € 1.300 p.m. ex.  

Rented

Description

Maassluisstraat 256 A

UNIEKE KANS OM TE WONEN IN EEN MODERN LOFT APPARTEMENT.

Prachtig recent gerealiseerd en thans gemeubileerd loft appartement gelegen in de Maassluisstraat. Het appartement is gelegen in een voormalige kantoorkraag en gesitueerd aan de rustige westzijde van het gebouw. De woning is onderdeel van een prachtig project waarbij men binnenkomt in een moderne en luxe lobby. Men kan het appartement middels trappenhuis of lift bereiken.

Indeling:
In het gehele appartement ligt een gietvloer voorzien van vloerverwarming. De keuken is modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er zijn meerdere inbouwkasten in de woning met als basis shinnoki hout. De slaapkamer is in halfopen verbinding met de woonkamer.

De badkamer is voorzien van tegelwerk in de stijl van het pand en is voorzien van luxe sanitair, zoals douche, wastafel en toilet. De loggia met vlonder is gelegen op het Westen en is dus heerlijk zonnig.

De woning wordt gemeubileerd verhuurd.

Locatie:
Deze woning is een uitstekende uitvalsbasis aangezien het is gelegen op zeer korte afstand van de rinweg A10 alsmede de metrohalte Heemstedestraat. Er zijn vele winkels te vinden in de directe omgeving voor de dagelijkse benodigdheden. Zo is er een Albert Heijn, een Lidl en een Action gelegen aan het complex.

Bijzonderheden:
- Contract voor 2 jaar;
- Twee maanden waarborgsom;
- Alles gloednieuw;
- Vloerverwarming;
- Ingangsdatum in overleg.

Details

Price
€ 1.300 p.m. ex.
Service charges
€ 65
Status
Rented
Acceptance
directly

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1965
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
43m²
Volume
129m³

Layout

Rooms
1
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Lift

Energy

Energy label
A
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Maassluisstraat 256", "zipCode": "1062 GL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3496124, "lng": 4.8352735 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?