Maassluisstraat 258 B - Amsterdam

Price   € 300.000 k.k.  

Sold

Description

Fraai en licht loftappartement met balkon op het westen in het recent gerenoveerde project "MSS 256".

Gunstig gelegen in stadsdeel Nieuw-West met op korte afstand het Delflandplein alwaar u de winkels treft voor de dagelijkse boodschappen. Ideaal te bereiken met eigen en openbaar vervoer. De ringweg A-10 is werkelijk om de hoek. Ook de binnenstad is binnen een kwartier fietsen te bereiken.

Het appartement maakt onderdeel uit van een recent gerenoveerd project bestaande uit 24 appartementen verdeeld over de eerste en tweede verdieping van de woontoren aan de Maassluisstraat. Deze appartementen hebben een eigen lobby wat een sociaal trefpunt vormt voor de loftappartementen. Een lange tafel met bank, een zitje alsmede een televisie maken dat dit een multifunctionele ruimte is.
De appartementen zijn intern volledig verbouwd in de afgelopen jaren. Nieuwe keuken, badkamer, leidingwerk, aluminium puien alsmede gietvloeren met vloerverwarming.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels ruim trappenhuis of lift bereikt men de tweede verdieping. Het appartement is op de hoek van de verdieping gelegen. Na de entree is de hal met badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Naast de badkamer is een kast met de aansluiting voor de wasmachine.
Aan het eind van de hal is de woonkamer met open, moderne keuken. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder tevens een Quooker kraan. Vanuit de woonkamer is middels een schuifpui het balkon toegankelijk dat op het westen gelegen is.

Door de verdiepingshoogte van circa 3.30 meter is er een vide gerealiseerd boven de keuken. Te bereiken middels een vaste trap.

Direct naast het complex is er voor de appartementen op de tweede verdieping een af te sluiten fietsenstalling.

Het appartement is belast met gemeentelijke erfpacht. De canon is afgekocht tot het einde van het huidige tijdvak, zijnde 31 september 2037. De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen € 98,50 en zijn inclusief een voorschot op de stookkosten. De vereniging wordt professioneel beheerd.

Specificaties;
- Woonoppervlakte 42 m2;
- Complex beschikt over een eigen lobby;
- Lift
- Afgesloten fietsenberging aan de zijkant van het complex;
- Recent gerenoveerd;
- Vve beheerd door Delair Vastgoed;
- Servicekosten bedragen € 98,50;
- Erfpacht is afgekocht tot en met september 2037


Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Neem voor een bezichtiging gerust contact met ons kantoor op.

Details

Price
€ 300.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1965
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
42m²
Volume
140m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Lift

Energy

Energy label
B
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Maassluisstraat 258", "zipCode": "1062 GL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3496127, "lng": 4.8353322 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?