Michelangelostraat 83 -1 - Amsterdam

Price   € 425.000 k.k.  

Sold

Description

Michelangelostraat 83-1

“Schoonheid ontstaat door de zuivering van overtolligheden,” een van de vele citaten en wijsheden van Michelangelo. Zo ook bij dit keurig onderhouden appartement op de eerste verdieping in de Apollobuurt met een woonoppervlakte van 59 m2.

Het betreft een licht tweekamer appartement met balkon en maakt onderdeel uit van een grote vereniging van eigenaars (Michelangelostraat 75-101). De huidige eigenaar heeft het in de afgelopen jaren verbouwd tot het sfeervolle appartement dat het nu is. Aan het eind van de straat stapt u zo in uw bootje aan de Stadionkade om de stad in te varen; een ideale plek!

Uiterst centraal gelegen in stadsdeel Zuid, in het gedeelte waar twee parkeervergunningen zijn aan te vragen. Op zeer korte afstand van de Zuidas en station Zuid/ WTC; een belangrijk knooppunt van de stad tussen enerzijds het financiële hart en anderzijds het ruime aanbod aan openbaar vervoer waaronder tevens de Noord-/ Zuidlijn. Ook de luchthaven Schiphol is zo te bereiken. Daarnaast treft u op korte afstand van de woning een uitgebreide winkelstand in onder andere de Beethovenstraat en een ruim aanbod horecagelegenheden in een korte straal tot aan het Stadionplein en het Gelderlandplein.

De indeling van de woning is als volgt;

Via een gemeenschappelijk trappenhuis heeft u entree op de eerste verdieping. De L-vormige lichte woonkamer is aan de straatzijde gesitueerd en heeft drie ramen breed zicht. Via de hal bereikt u aan de achterzijde de ruime slaapkamer met een grote op maat gemaakte kledingkast met schuifdeuren. Naast de slaapkamer is de afgesloten keuken gesitueerd die in hoekopstelling is geplaats. Met een brede oven en vijf pits gasfornuis maakt deze keuken het koken tot een feestje. Losse koelkast/ vriezer. Vanuit zowel de slaapkamer als de keuken is het balkon toegankelijk dat over de gehele breedte van het appartement gelegen is. Het balkon is op het oosten gelegen en recentelijk volledig gerenoveerd.

In het midden van het appartement is de badkamer gesitueerd die voorzien is van een douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er een bergkast met aansluiting voor de wasmachine en droger.

Door het appartement ligt een fraaie houten lamellen planken vloer. Verwarming en het warme water geschiedt middels een eigen CV ketel.

Actieve en professioneel beheerde vereniging van eigenaars (Michelangelostraat 75-101). De maandelijkse servicekosten bedragen € 115,81. Het appartement is gelegen op erfpachtgrond (eigendom bij de gemeente Amsterdam). De canon bedraagt € 696,24 per jaar. Het huidige tijdvak loopt tot 1 juli 2055.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 59 m2
- Gelegen op erfpacht grond van de gemeente Amsterdam, jaarcanon bedraagt € 696,24. Huidige tijdvak loopt tot 1 juli 2055;
- Actieve en professioneel (VVE NL) beheerde vereniging van eigenaars;
- Maandelijkse servicekosten € 115,81-;

Details

Price
€ 425.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1931
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
59m²
Volume
162m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Video

Location

[ { "address": "Michelangelostraat 83", "zipCode": "1077 BX", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3455788, "lng": 4.8715575 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?