Middenweg 149 H - Amsterdam

Price   € 899.000 k.k.  

Sold

Description

Middenweg 149H

Heerlijk ruim (148 m2) dubbel benedenhuis gelegen op eigen grond aan de Middenweg in Watergraafsmeer tegenover park Frankendael met maar liefst 2 balkons, een ruim terras en een heerlijke groene tuin!

Ligging:
De Middenweg is gelegen in de sfeervolle Watergraafsmeer. Het is er groen, kindvriendelijk en er zijn veel voorzieningen (verschillende winkelcentra, zwembad, tennisbaan, schaatsbaan,parken veel restaurants en koffietentjes, meerdere speeltuinen en een een ruim arsenaal aan basisscholen en middelbare scholen in de omgeving waar de kinderen gemakkelijk naar toe kunnen fietsen.

De woning ligt tegenover Park Frankendael wat men ook wel de 'kunst- en cultuurtuin' van Watergraafsmeer noemt. In dit park zijn verschillende dingen te ondernemen, zoals wandelen of dineren bij restaurant Merkelbach, gevestigd in Huize Frankendael. Tevens kan men een bezoek brengen aan restaurant ‘de Kas’ waar men de eigen producten verbouwd in eigen tuin, gevestigd in de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij uit 1926.

Indeling:
De woning bestaat uit drie lagen. Vanaf de straat bereikt u middels eigen voordeur de begane grond. U komt eerst in een tochtportaal met daarachter de gang. Aan de linkerzijde vindt u de kamer en suite. Opvallend zijn de hoge plafonds. Aan de straatzijde is de zitkamer gesitueerd met de originele schouw, welke de kamer extra karakter geeft. De en suite deuren zijn voorzien van facetgeslepen glas met aan beide zijden inbouwkasten. De gehele voorzijde van het pand is voorzien van ramen met dubbel isolerend glas, zodat men nauwelijks iets hoort van het verkeer op de Middenweg.
Aan de achterzijde vindt u het eetgedeelte met open keuken. De open keuken staat direct in verbinding met de woonkamer. Via openslaande deuren is het ruime terras te bereiken met zicht over de weelderige tuin. Het terras is een fijn verlengstuk van de woonkamer. De tuin en het terras zijn gesitueerd op het Noordoosten, door de diepte van de tuin van ruim 13 meter is er gedurende de dag voldoende zon.

Op de gang is er een separaat toilet en vindt u de trap die leidt naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers. Er zijn twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde, vanuit één hiervan bereikt via openslaande deuren het balkon gelegen aan de voorzijde. De masterbedroom is gesitueerd aan de achterzijde, vanuit deze kamer kunt u het ruime balkon op middels openslaande deuren. Ook hier is nog de originele en suite ombouw met schuifdeuren te zien, alleen is deze dichtgezet met een handige plankenkast. De badkamer is ruim en voorzien van ligbad, douche en wastafel. Tevens zitten hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ook is op deze verdieping een separaat toilet.

Onder de gehele oppervlakte van het huis is nog een ruime kelder gelegen. Hiervan is 31 m2 met een hoogte van 2.14m en hier kan men dus gemakkelijk extra woonruimte creëren. Deze kelder is zowel binnendoor te bereiken als via de straatkant met een luik.

Kortom een heerlijk gezinshuis! met uitbreidingsmogelijkheden, zoals het betrekken van de kelder bij de woonruimte of een eventuele uitbouw de tuin in.

Het pand is gesplitst in vijf appartementsrechten, waarvan het verkochte uit drie rechten bestaat. Op dit moment is er een slapende VvE omdat voorheen alle rechten in handen waren van één familie.
Servicekosten zullen circa €165 euro per maand gaan bedragen.

De oppervlakte is als volgt opgebouwd: over de begane grond en eerste verdieping 117 m2 aan gebruiksoppervlakte. De kelder bestaat uit 51 m2 waarvan 31 m2 met daglichttoetreding en een stahoogte van 2.14 m en de overige 20 m2 met een hoogte van 1.56 m.

Bijzonderheden:
- Eigen grond!
- Pand is gesplitst in 5 appartementsrechten;
- Het verkochte bestaat uit 3 appartementsrechten;
- Op dit moment een slapende VvE;
- Mogelijkheden tot uitbreiden woonmeters;

Vraagprijs €899.000,- k.k.

Details

Price
€ 899.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Double downstairs house, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1904
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
148m²
Other surface
20m²
Volume
334m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
3
Floors
3
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near park, In residental area
Balcony
Yes
Garden
Backyard
Backyard
Northeast, 77m², 553×1390cm
Shed
Free standing, wood

Location

[ { "address": "Middenweg 149", "zipCode": "1098 AL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3513647, "lng": 4.9347644 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?