Middenweg 171 - Amsterdam

Price   € 895.000 k.k.  

Description

Middenweg 171 let op benedenhuis leeg en direct te verbouwen met onder meer kelder en of uitbouw!

Unieke belegging/ontwikkeling
Er is reeds een bouwvergunning afgegeven voor een kelderbak met uitbouw. Na ontwikkeling en vergunningsvrij uitbouwen van 4m neemt de totale oppervlakte toe tot ca. 250 m2 GO.

Gedeeltelijk verhuurd pand van 175 m2 GO in Watergraafsmeer, bestaande uit drie verdiepingen, verdeeld in twee woningen.

Conform het huidige bestemmingsplan 'Middenmeer I en II' is de huidige bestemming wonen en heeft het een maximum bouwhoogte van 13 meter waarbij een extra verdieping tot de mogelijkheden behoort. Wij verlenen hierbij generlei garanties. Wij verwijzen u in deze naar stadsdeel Oost voor concrete mogelijkheden.

Gebruik:
Het verkochte zal bij levering verhuurd worden opgeleverd voor wat betreft de bovenwoning. De totale huuropbrengst per jaar is €18.720,-. Er is een huurovereenkomst met daarin 1 hoofdhuurder. Het benedenhuis wordt echter leeg opgeleverd en u kunt direct beginnen met verbouwen tbv uitponding danwel verhuur.

Omschrijving:
Het woonhuis bestaat uit drie verdiepingen met tuin, twee afzonderlijke woningen, met ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren, plaatselijk bekend Middenweg 171 te (1098 AM) Amsterdam, Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie B, nummer 3106, groot één are en éénenveertig centiare.

Het beneden appartement van ca. 87 m2 heeft een achtertuin van ca. 60 m2. Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Op de eerste verdieping aan de achterzijde is de vierde slaapkamer gesitueerd en bevindt zich de woonkamer met open keuken. Deze woning wordt leeg opgeleverd.

Aan de voorzijde van de eerste verdieping bevinden zich de woonkamer met open keuken en badkamer van het boven appartement. Op de derde verdieping zijn de vier slaapkamers van deze woning gesitueerd. Ook dit appartement heeft een oppervlakte van ca. 87 m2.

Staat van onderhoud:
Het pand verkeert in een matige staat van onderhoud. Door de gemeente is een aanschrijving opgelegd ten aanzien van het onderhoud.

Locatie:
De Middenweg is één van de centrale straten van de buurt. Aan deze weg vindt u een uitgebreid winkel- en horeca aanbod. Het object ligt schuin tegenover Park Frankendael wat men ook wel de 'kunst- en cultuurtuin' van Watergraafsmeer noemt. In dit park zijn verschillende dingen te ondernemen, zoals wandelingen maken of dineren bij restaurant Merkelback, gevestigd in Huize Frankendael of een bezoek brengen aan restaurant 'de Kas' gevestigd in de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij uit 1926.

Bereikbaarheid:
Voor het object stopt tram 9, die vanuit Amsterdam Centraal naar Diemen rijdt. Binnen vijf minuten rijdt u de Ringweg Oost (A10) op.


Oplevering:
Levering in overleg, uiterlijk begin februari 2018.

Garanties:
Verkoper verleent generlei garanties voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de opgave van wat hiervoor, in de bijlagen, bij advertenties of elders mondeling of schriftelijk is vermeld of achterwege gebleven.

Details

Price
€ 895.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1938
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Moderate

Surface and volume

Living surface
175m²
Plot surface
141m²
Volume
485m³

Layout

Rooms
10
Bedrooms
8
Floors
4

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near park, Near busy road
Garden
Backyard
Backyard
66m², 600×1100cm

Location

[ { "address": "Middenweg 171", "zipCode": "1098 AM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3507625, "lng": 4.9357505 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?