Nassaukade 305 II - Amsterdam

Price   € 1.450 p.m. ex.  

Rented

Description

Nassaukade 305 II, 1053 LN Amsterdam

Een keurig onderhouden appartement met een woonoppervlakte van circa 95 m2 welke ideaal is voor een stel, echter niet voor studenten.

Ideaal gelegen aan de Nassaukade tussen de Potgieterstraat en de Kinkerstraat. Het Leidseplein en de Jordaan zijn op loopafstand. Tevens zijn in de directe omgeving, buiten openbaar vervoersmogelijkheden, ook tal van winkels, uitgaansgelegenheden, musea en dergelijke aanwezig.

De indeling is als volgt:

Na een statige entree bereikt u middels het centrale trappenhuis de eerste verdieping. In de hal een separaat toilet met fontein en een keurige badkamer welke voorzien is van een ligbad, dubbele design wastafel, een separate douche alsmede de wasmachine.
Aan de achterzijde een ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het terras, welke op het westen gelegen is. Tevens is vanuit de slaapkamer een ruime zijkamer te bereiken. Ideaal te gebruiken als walk-in closset of als studeerkamer.
Aan de voorzijde een riante woonkamer met moderne open keuken voorzien van een vaatwasser, oven, vierpits gascomfoor en een koelkast. In het trappenhuis is een bergkast gesitueerd welke ruimte geeft voor een vriezer.

Het appartement is voorzien van een fraaie eikenhouten look laminaat vloer welke het appartement helemaal af maakt.

De woning is geheel in een neutrale kleur geschilderd, gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en frans balkon aan de voorzijde. Een bezichtiging meer dan waard.

Details

Price
€ 1.450 p.m. ex.
Service charges
€ 25
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1897
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
95m²
Volume
285m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Location

[ { "address": "Nassaukade 305", "zipCode": "1053 LN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3695184, "lng": 4.8748473 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?