Nassaukade 120 2 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Nassaukade 120-2

Aan de Nassaukade gelegen in Amsterdam West bieden wij dit net gerenoveerde driekamer appartement aan.
Op loopafstand vindt u de bruisende Jordaan waar vele restaurants, bars en boutiqueshops zijn gevestigd. Op nog geen vijf minuten fietsen bent u op de Dam en in het centrum van Amsterdam.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de Nassaukade.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. Er is een badkamer met badkamermeubel en douche. Daarnaast is er nog een apart toilet.

Ligging:
De woning is gemakkelijk te bereiken middels openbaar vervoer. Trams 13 en 17 brengen u van centraal naar de Rozengracht en vanuit hier is het nog ca. 3 minuten lopen naar het appartement.

Bijzonderheden:
- Geheel gerenoveerd appartement;
- Uitzicht over de Nassaukade;
- Kale huur €1.500,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden.

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1889
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
154m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In town center, Clear view

Location

[ { "address": "Nassaukade 120", "zipCode": "1052 EC", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3740436, "lng": 4.8747158 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?