Nassaukade 302 -4 - Amsterdam

Price   € 625.000 k.k.  

Description

Nassaukade 302-4

Licht en goed ingedeeld dubbel bovenhuis, met dakterras, op een fantastische plek in Oud-West. Het appartement bevindt zich in een statig pand uit 1891 en is gelegen op eigen grond!

Op een fantastische plek in de Da Costabuurt, in Oud-West gelegen, vrijwel om de hoek met de Potgieterstraat. Vanuit de woonkamer is er vrij zicht op het water van de Singelgracht. Op zeer korte afstand van het centrum en met diverse highlights op loopafstand, waaronder het Leidseplein met een breed scala aan horeca en uitgaansmogelijkheden, de 9 straatjes en de Jordaan. Ook het populaire Hallencomplex en het Vondelpark zijn op loopafstand. Daarnaast heeft het appartement een uitstekende bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer. Parkeren geschiedt middels het vergunningenstelsel, daarnaast is de Europarking op korte afstand van het appartement. De dagelijkse boodschappen kunt u doen aan de Elandsgracht en Bilderdijkstraat of aan de even verderop gelegen Ten Katemarkt met een gevarieerd aanbod aan verse producten.

De indeling van de woning is als volgt;
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de derde verdieping. Interne trap naar de vierde verdieping waar u binnenkomt in de hal met separaat toilet. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de L vormige woonkamer met zicht op het water. Deze woonkamer loopt aan de achterzijde door in de recent vernieuwde moderne open keuken in hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Op de slaapverdieping is er zowel aan de voor- als de achterzijde een ruime slaapkamer gesitueerd waarbij de kamer aan de achterzijde voorzien is van vaste kasten. In de kamer voor is er een kast met aansluiting voor de wasmachine. In het midden van de verdieping is er een ruime badkamer gerealiseerd die voorzien is van een ligbad, separate douche alsmede dubbele wastafel.

Middels vaste trap bereikt men het dakterras van ruim 29 m2. Vanaf dit terras heeft u een weids uitzicht over de stad en kunt u heerlijk genieten van een zwoele zomeravond.

Door het gehele appartement ligt een mooie Jatoba houten planken vloer. Verwarming en het warme water geschiedt middels een eigen CV ketel.

Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve en gezonde vereniging van eigenaars (5 leden). De maandelijkse servicekosten bedragen € 240,-. De administratie wordt thans in eigen beheer gevoerd. Daarnaast is het appartement gelegen op eigen grond!

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 94,1 m2
- Gelegen op eigen grond!;
- Actieve en gezonde vereniging van eigenaars;
- Maandelijkse servicekosten € 240,-;
- Oplevering per direct.

Graag leiden wij u rond in dit geweldige appartement. Schroom daarom niet en neem gerust contact met ons kantoor op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Details

Price
€ 625.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1891
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
94m²
Volume
301m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2

Energy

Energy label
D
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near busy road, In town center, In residental area, Clear view

Location

[ { "address": "Nassaukade 302", "zipCode": "1053 LN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3697073, "lng": 4.8749584 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?