Nassaukade 305 3 - Amsterdam

Price   € 1.475 p.m. ex.  

Rented

Description

Nassaukade 305 III, 1053 LN Amsterdam

Ideaal gelegen aan de Nassaukade tussen de Potgieterstraat en de Kinkerstraat. Het Leidseplein en de Jordaan zijn op loopafstand. Tevens zijn in de directe omgeving, buiten openbaar vervoersmogelijkheden, ook tal van winkels, uitgaansgelegenheden, musea en dergelijke aanwezig.

De indeling is als volgt:

Na een statige entree bereikt u middels het centrale trappenhuis de eerste verdieping. Het appartement is gelegen op de derde verdieping. Bij binnenkomst staat u in de hal die is voorzien van separaat toilet en een eenvoudige doucheruimte. Wanneer u doorloopt bereikt u de keuken. Deze is eenvoudig, niet voorzien van apparatuur maar ruim.

Wanneer u nog verder doorloopt door de keuken bereikt u de badkamer met ligbad en wastafel.

De woonkamer is ruim en strekt geheel van voor-tot achterzijde van het pand. Van hieruit heeft u een prachtig weids uitzicht over de Nassaukade.

Het appartement is voorzien van een zeer ruim balkon, waar men 's Zomers heerlijk kan vertoeven.

Kortom, een heerlijk ruim appartement gelegen op één van de mooiste locaties van Amsterdam!

Bijzonderheden:
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Kale huurprijs €1.475,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.475 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1987
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
95m²
Volume
285m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Nassaukade 305", "zipCode": "1053 LN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3695482, "lng": 4.8750283 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?