Nassaukade 79 hs - Amsterdam

Price   € 2.000 p.m. ex.  

Rented

Description

Naussaukade 79 hs

In dit karakteristieke pand bieden wij dit drie slaapkamer appartement aan. Het appartement is net geheel gerenoveerd en ligt in het populaire Amsterdam West. Op loopafstand vindt u de welbekende Jordaanse winkelstraat de 'Westerstraat' waar u meerdere goede restaurants, bars en delicatessezaken kunt vinden. Op nog geen vijf minuten fietsen bent u op de Dam en midden in het centrum van Amsterdam.

Indeling:
U komt binnen via de eigen voordeur. U staat gelijk in de gang die alle ruimtes met elkaar verbindt. Wanneer u gelijk door naar achteren loopt vindt u de woonkamer met tevens open keuken. Het leef en eetgedeelte bevindt zich in één ruimte. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi-magnetron en koelkast. Via de openslaande deuren aan de achterzijde komt u in de achtertuin.

Verder heeft het appartement drie slaapkamers. Twee zeer ruime slaapkamers aan de voorzijde en in het midden van de woning. Daarnaast is er nog een derde, wat kleinere kamer aan de achterzijde gesitueerd die zeker dienst kan doen als slaapkamer.

De badkamer bestaat uit een douche en wastafel. Verder is er nog een separate wc en wasruimte.

Ligging:
Dit appartement ligt op een steenworp afstand van de Jordaan en het centrum van Amsterdam. Voor het appartement stopt tram 10 die u van Amsterdam West naar Amsterdam Oost brengt. Daarnaast kunt u op de Rozengracht op verschillende trams en bussen stappen die u naar Amsterdam Centraal brengen.

Bijzonderheden:
- Geheel gerenoveerd appartement;
- Inbouwapparatuur in de keuke;
- Dubbel glas;
- Geschikt voor drie personen;

huurprijs:
€2000,00 excl. G/W/L

Details

Price
€ 2.000 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1881
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
70m²
Volume
126m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, In town center, Near waterway
Garden
Backyard

Garage

Location

[ { "address": "Nassaukade 79", "zipCode": "1052 CT", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3766068, "lng": 4.876234 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?