Nes 33 1 - Amsterdam

Price   € 2.100 p.m. ex.  

Rented

Description

Nes 33-I

Thans bieden wij dit drie slaapkamer appartement te huur aan.

De buurt is levendig en uiterst centraal, de Nes is rustig en autoluw. Alle voordelen van de historische binnenstad zijn binnen handbereik zonder drukte voor de deur. Eind 2016/begin 2017 werd de Nes geheel opnieuw geprofileerd waardoor de straat nog meer allure krijgt. Ook het Rokin krijgt een update en wordt vernieuwd met plantsoen, bomen en fontein.

Indeling:

Via eigen opgang bereikt u het appartement. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met open keuken, welke geheel voorzien is van inbouwapparatuur.
Aan de achterzijde van de eerste verdieping is een ruime slaapkamer gelegen met eigen badkamer.

Via de interne trap bereikt u de tweede verdieping. Hier zijn tevens nog twee slaapkamers gelegen. Iedere slaapkamer heeft hier weer een eigen badkamer met douche en wc.

Locatie:

Verbindingen via het openbaar vervoer worden vanuit de Nes optimaal: de metro ingang van de Noord-Zuidlijn komt in 2017/2018 aan het Rokin op 70 meter afstand van de voordeur. Daarnaast rijden er meerdere trams vanaf de Dam die u naar verschillende locaties in de stad kunnen brengen.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €2.100,- excl. G/W/L;
- Gelegen in hartje centrum;
- Geheel gerenoveerd appartement;
- Twee maanden waarborgsom.

Details

Price
€ 2.100 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
90m²
Volume
234m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
F
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Location

[ { "address": "Nes 33", "zipCode": "1012 KC", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3717135, "lng": 4.893793 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?