Nicolaas Beetsstraat 112 1 - Amsterdam

Price   € 1.850 p.m. ex.  

Rented

Description

In Amsterdam West gelegen geheel gerenoveerd driekamer appartement met riant terras.

Deze buurt heeft een rijke architectonische historie, veel woningen dateren uit het einde van de 19de eeuw. Gelegen nabij de Jan Pieter Heijestraat. Een straat met een ruim aanbod aan winkels en tevens de verbinding tussen het Vondelpark aan de ene zijde voor de nodige ontspanning en de Kinkerstraat aan de andere zijde met meer winkels en horecagelegenheden. Te denken valt daarbij tevens aan de Ten Katemarkt en het populaire Hallenterrein. Ook qua openbaar vervoer zit u hier goed door de verschillende bussen en trams die te nemen zijn.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning gelegen op de eerste etage. Door het gehele appartement ligt een eikenhouten lamelparketvloer. De woning is recent gerenoveerd met hoogwaardige afwerking. Aan voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met open keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De verlichting is middels inbouwspots boven de keuken en luxe ups-and down wandlampen.

Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers. Vanuit beide kamers kunt u het riante terras bereiken. Hier kunt u 's zomers heerlijk vertoeven.

De badkamer is gelegen in het midden van de woning. Het is een heerlijk ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, bidet, wc en wastafelmeubel. Tevens hangen boven het bad eveneens de ups- and down wandlampen.

Bijzonderheden:
- Op een top locatie in West;
- Recent gerenoveerd;
- Riant terras aan de achterzijde;
- Kale huurprijs €1.850,- per maand excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden.

Details

Price
€ 1.850 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1901
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
143m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area

Location

[ { "address": "Nicolaas Beetsstraat 112", "zipCode": "1054 XT", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3632245, "lng": 4.8669321 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?