Nieuwe Looiersstraat 21 3 - Amsterdam

Price   € 1.275 p.m. ex.  

Rented

Description

Nieuwe Looiersstraat 21-3

Thans bieden wij aan dit fraai gerenoveerde tweekamer appartement van ca. 45 m2 in het centrum van Amsterdam met balkon.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de derde verdieping. U komt binnen in de gang en wanneer u naar de achterzijde van het appartement loopt staat u in de woonkamer. Er ligt in de gehele woning een lichte laminaat vloer. Tevens is in dit gedeelte de open keuken geplaatst. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Via de keuken kunt u het balkon bereiken van ca. 6m2.

Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer. Het is een ruime slaapkamer waar u gemakkelijk een tweepersoonsbed en kledingkast kunt plaatsen.

In het midden van het appartement bevindt zich de badkamer. Het is een moderne beige badkamer voorzien van toilet, douche en badkamermeubel.

Ligging
Het appartement is gelegen in de Nieuwe Looiersstraat, een zijstraat van de Vijzelgracht en nabij het Weteringscircuit. Het appartement is per OV goed bereikbaar (tram 16 en 24). Er zijn meerdere supermarkten en horecagelegenheden in de directe omgeving.

Bijzonderheden:
- Gelegen op een prachtige locatie in het centrum;
- Minimale huurperiode 1 jaar;
- Twee maanden waarborgsom;
- Eenmalige administratiekosten €193,60;
- Huurprijs €1.350,00.

Details

Price
€ 1.275 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1937
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
45m²
Volume
117m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center

Location

[ { "address": "Nieuwe Looiersstraat 21", "zipCode": "1017 VA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3607396, "lng": 4.8926486 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?