Nieuwe Looiersstraat 21 4 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Nieuwe Looiersstraat 21-4

Thans bieden wij dit fraai gerenoveerde driekamer appartement van ca. 52 m2 in het centrum van Amsterdam aan. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de vierde verdieping. Bij binnenkomst staat u in de ruime hal, waar zich tevens de badkamer en separaat toilet bevinden.

Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken met inbouwapparatuur. Ook kunt u hier middels de openslaande deuren het balkon betreden. Aan de voorzijde onder de schuine kap kunt u het zitgedeelte creëren.

Via de interne open trap bereikt u de slaapkamer. Via de slaapkamer bereikt u het riante dakterras van ca. 12 m2.

Ligging
Het appartement is gelegen in de Nieuwe Looiersstraat, een zijstraat van de Vijzelgracht en nabij het Weteringscircuit. Het appartement is per OV goed bereikbaar (tram 16 en 24). Er zijn meerdere supermarkten en horecagelegenheden in de directe omgeving.


Bijzonderheden:
- Gelegen op een prachtige locatie in het centrum;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Twee maanden waarborgsom;
- Huurprijs € 1.500,-

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1937
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
52m²
Volume
156m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Nieuwe Looiersstraat 21", "zipCode": "1017 VA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.360816, "lng": 4.8926703 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?