Nieuwe Looiersstraat 58 2 - Amsterdam

Price   € 1.400 p.m. ex.  

Rented

Description

Nieuwe Looiersstraat 58-2

Thans bieden wij dit fraai gerenoveerde driekamer appartement van ca. 36 m2 in het centrum van Amsterdam aan. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping.


Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning gelegen op de tweede verdieping.

Door het gehele appartement ligt een lichte laminaatvloer. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer, waar u gemakkelijk een riante zithoek kan realiseren.

Aan de achterzijde van de woning is de keuken met inbouwapparatuur gesitueerd. Daarnaast is hier nog een extra ruimte, waar men uitstekend een eettafel kan plaatsen.

De badkamer is te bereiken middels de gang in het midden van het appartement. Deze is voorzien van douche, wastafel en toilet.

Via de interne trap in het achtergedeelte van de woning kan men de slaapkamer bereiken. Via deze slaapkamer komt men op het dakterras van 2.5m bij 2.5m.

Ligging
Het appartement is gelegen in de Nieuwe Looiersstraat, een zijstraat van de Vijzelgracht en nabij het Weteringscircuit. Het appartement is per OV goed bereikbaar (tram 16 en 24). Er zijn meerdere supermarkten en horecagelegenheden in de directe omgeving.


Bijzonderheden:
- Gelegen op een prachtige locatie in het centrum;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Twee maanden waarborgsom;
- Huurprijs €1.400,-

Details

Price
€ 1.400 p.m. ex.
Service charges
€ 5
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
36m²
Volume
93m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center

Location

[ { "address": "Nieuwe Looiersstraat 58", "zipCode": "1017 VD", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3606959, "lng": 4.8923604 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?