Nieuwezijds Kolk 12 3/4 - Amsterdam

Price   € 1.300 p.m. ex.  

Rented

Description

Nieuwerzijds Kolk 12 III/IV

Centraal gelegen, licht appartement nabij de Oude Kerk en de Dam. Een gezellige en gewilde buurt met diverse winkels, horecagelegenheden en het openbaar vervoer op loopafstand (Amsterdam centraal op nog geen 5 minuten lopen).

Indeling:
U betreed het appartement op de tweede etage waarna u via een trap de woonkamer betreed, hier bevind zich tevens de open keuken die voorzien is van inbouwapparatuur. Op deze etage van het appartement bevind zich ook de badkamer die voorzien is van een toilet, wastafel en douche. De ruime slaapkamer is gelegen op de zolder etage. Vanuit de slaapkamer heeft u uitzicht op het gezellige centrum van Amsterdam.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer (Nieuwezijds Voorburgwal en Raadhuisstraat), tevens goed bereikbaar met eigen vervoer. Parkeren geschiedt middels het vergunningenstelsel.

Bijzonderheden:
- Gelegen in hartje centrum;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Huurprijs €1.300,- per maand excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.300 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
44m²
Volume
144m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
2
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Energy label
E
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Location

[ { "address": "Nieuwezijds Kolk 12", "zipCode": "1012 PV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3762804, "lng": 4.894779 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?