Oude Spiegelstraat 2 - Amsterdam

Price   € 2.250 p.m. ex.  

Rented

Description

Midden in het centrum van Amsterdam, op de hoek van de Singel en de Oude Spiegelstraat vindt u maar liefst twee fantastische panden met elk drie woonlagen. Het grachtenpand en de twee overige panden staan prominent aan het Singel en in het midden van de gezellige '9-straatjes' buurt.

Vanuit de woning heeft u prachtig uitzicht over de in de 15e eeuw gegraven Singel, de voormalige westelijke stadgrens van Amsterdam alsmede de recent gerenoveerde Raambrug welke toegang geeft tot de Historische binnenstad.

Het pand is gebouwd ca. 1760 en is voorzien van een prachtige Amsterdamse klokgevel in de stijl van Lodewijk XV en staat op de lijst van rijksmonumenten. Dit pand loopt door naar de Oude Spiegelstraat 4 welke eveneens op de rijksmonumentenlijst geplaatst is.


Indeling van het appartement;
Entree op de Oude Spiegelstraat 2 uitkomende in de hal van de eerste etage, hierna is de moderne handgemaakte keuken gelegen welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Via de keuken bereikt u de woonkamer welke is voorzien van een gashaard en prachtig uitzicht geeft over de historische binnenstad en het Singel. In deze woonkamer is een open trap geplaatst voor een versnelde toegang naar de tweede verdieping waar de bibliotheek gesitueerd is. Achter de bibliotheek ligt de slaapkamer met veel vaste kasten welke weer uitkomt in de ruime badkamer met ligbad, ruime douche cabine en wastafel. Deze badkamer is eveneens via het trappenhuis te bereiken. Deze hal geeft ook toegang tot een separaat toilet en een berging. Middels de trap bereikt u de derde verdieping waar een ruime slaapkamer met douche/toilet- ruimte alsmede een bergkast is geplaatst.
Via de genoemde slaapkamer bereikt de zolderverdieping waar heel goed een slaapkamer kan worden gecreëerd. Via deze ruimte bereikt u via een smalle doorgang een kleine buitenruimte.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Price
€ 2.250 p.m. ex.
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Corner house
Build type
Existing
Build year
1760
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Double housing possible, Protected town view

Surface and volume

Living surface
156m²
Plot surface
87m²
Volume
888m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
3
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Daaldrop (Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
On the waterfront, Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Oude Spiegelstraat 2", "zipCode": "1016 BM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.370288, "lng": 4.8875869 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?