Oude Spiegelstraat 4 1 - Amsterdam

Price   € 2.900 p.m. ex.  

Rented

Description

Oude Spiegelstraat 4-1

Gelegen in hartje Centrum in de welbekende '9-straatjes' bieden wij dit drielaags bovenhuis te huur aan. Het appartement ligt tussen de Singel en de Herengracht in. Het is een zeer karakteristieke straat met meerdere boetiekshops.

Indeling:
Via de eigen opgang staat u op de eerste verdieping. De verdieping is opgedeeld in een voor- en achter gedeelte. Aan de voorzijde kunt u een ruim zitgedeelte maken. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken met inbouwapparatuur. Tevens is hier voldoende ruimte om een eetgedeelte te creëren. Via de keuken kunt u de kleine patio betreden.

Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers gelegen aan de voor- en achterzijde. Tussen deze slaapkamers bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van wc, wastafel en douche.

Op de zolderverdieping zijn nog twee slaapkamers gerealiseerd die beide per eigen interne trap te bereiken zijn.

Ligging:
Het appartement is goed te bereiken per openbaar vervoer. Het Centraal Station is op 10 minuten fietsen gelegen en tevens kunt u met de tram 1, 2 en 5 vanaf de Nieuwezijds Voorburgwal het Centraal Station bereiken.

Bijzonderheden:
- Kale huur €2900,00 excl. G/W/L;
- Servicekosten €15,00;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Twee maanden waarborgsom;

Details

Price
€ 2.900 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
125m²
Volume
300m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
3
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In town center
Garden
Patio

Location

[ { "address": "Oude Spiegelstraat 4", "zipCode": "1016 BM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3702465, "lng": 4.8875313 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?